Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un "Romeo" încearcă să se împace cu iubita, atârnându-se în afara ferestrei, la etajul 12, într-un bloc din Moscova

Scene teribile filmate zilele trecute, la etajul 12 al unui bloc din Moscova, în complexul rezidențial Butovo Park 2. Un tânăr de 25 de ani, părăsit de iubită, a fost filmat atârnând în afara ferestrei, într-o încercare disperată de a-și aduce iubirea înapoi.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.02.2022, 14:58

Vezi și

În imaginile publicate de presa locală și devenite virale pe rețelele de socializare, se vede cum bărbatul atârnă în afara ferestrei de la etajul 12 și începe să țipe, cerând ajutor.

Canalul Telegram Shot a dezvăluit că personajul principal al poveștii are 25 de ani și se numește Sasha Torchik. Supărat că îl părăsise iubita, bărbatul s-a îmbătat și s-a gândit să comită gestul nebunesc, în speranța că dragostea vieții lui se va întoarce înapoi.

"În complexul rezidențial Butovo Park 2, un tip a coborât pe o fereastră de la etajul 12 și a început să strige „Ajutor!”. Fusese părăsit de o fată, iar în acest fel a încercat să facă se se împace cu el. Din fericire, a fost tras înapoi, în apartament", se arată în postare.

O femeie şi-a salvat iubitul agăţat de pervazul ferestrei, la etajul 8, tot în Rusia

Pe acelaşi subiect

În vara anului trecut, un bărbat rămas atârnat în afara ferestrei, la etajul 8, a scăpat teafăr după ce femeia cu care se certase cu puţin timp înainte l-a ţinut de mâini până la sosirea salvatorilor. Grozăvia a avut loc într-un bloc cu 10 etaje din Gorno-Altaisk, un oraș din regiunea Altai, Federația Rusă.

Nu se cunosc detalii, însă individul a ajuns să atârne de fereastră, în exteriorul clădirii. Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia l-a apucat de brațe și nu l-a lăsat să cadă. Lucru care l-ar fi înfuriat pe bărbat, care a început să înjure. 

Vecinii au sunat la poliție, iar unii dintre ei au filmat grozăvia şi au postat imaginile pe reţelele de socializare. Martorii oculari au povestit pentru presa locală că femeia plângea și i-ar fi cerut bărbatului să se întoarcă în apartament, însă el a amenințat că va sări. Într-un final, individul a fost salvat. Rusoaica a reușit să-l țină destul de mult timp, până când i-au venit în ajutor polițiștii și ofițerii ministerului Situațiilor de Urgență, care l-au tras pe scandalagiu înapoi în apartament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Momentul în care un "Romeo" încearcă să se împace cu iubita, atârnându-se în afara ferestrei, la etajul 12, într-un bloc din Moscova