Antena Meniu Search
x

Video Momentul teribil când un tânăr de 18 ani este atacat de un rechin. Salvamarii au sărit în apă să îl salveze pe băiat, dar din păcate acesta a murit la spital, în Brazilia

Un tânăr de 18 ani a murit la spital, după ce a fost atacat de un rechin, în timp ce înota în apele din zona plajei Peodade, de pe coasta de nord-est a Braziliei, când a avut loc incidentul şocant.

de Monica Palade

la 15.10.2021, 18:29

Atacul a avut loc tocmai când salvamarii care staţionau pe plajă i-au spus lui Jose Ernestor da Silva să vină mai aproape de ţărm.

În imagini surprinse se văd cum salvamarii îşi riscă viaţa şi sar în apă ca să îl salveze pe Jose. Ei reuşesc să îl aducă pe nisip, în timp ce unul dintre salvatorii îi spune să continue să respire. Abia atunci, salvatorii îşi dau seama că penisul tânărului fusese complet retezat.

Miguel Arcanjo, directorul spitalului Recife’s Restauracao, a povestit despre atacul din 2018: „A ajuns inconştient, cu o rană extrem de extinsă, foarte grav rănit. După operaţie, care a avut loc la 9.30 PM, acesta a fost dus la terapie intensivă. A pierdut mult sânge, dar a suferit un şoc hipovolemic și nu a rezistat”.

Rodrigo Matias, de la departamentul de pompieri din Recife, spune că Jose înota cu fratele şi cu prietenii săi, în apele adânci de lângă țărm, într-o zonă marcată de semne care avertiza în legătură cu atacurile rechinilor. Văzând că grupul se îndepărta, salvamarii le-au cerut să se întoarcă. „În momentul în care salvamarii le-au cerut să se apropie de plajă, Jose a fost mușcat”.

Pe acelaşi subiect

"Am înnebunit de durere"

Medicul de ambulanță Wagner Monteiro a declarat că Jose a avut un atac de cord, după ce a ajuns la spitalul local Aeronautica și un altul în timp ce era transportat la spitalul Restauracao din centrul Recife. „Mușcătura de rechin i-a amputat femurul și penisul. A pierdut mult sânge și se află într-o stare critică”

Mama lui Jose, Elisangela dos Anjos, în vârstă de 42 de ani, a declarat pentru site-ul brazilian JC Online că a mers la plajă fără ca ea să știe, iar ea a aflat ce s-a întâmplat, după ce fratele tânărului, Ezequiel, care era cu el, a sunat-o de pe plajă în urma atacului.

„El ar fi mers în secret pentru că știa că mie mi se părea periculos. Nu eram îngrijorată pentru că eu credeam că el se află undeva prin casă. Când am auzit despre asta, am înnebunit, toți vecinii m-au auzit țipând”, povestea femeia.

Imaginile au fost filmate în 2018, dar au fost redristibuite, din cauza numărului recent de atacuri de rechini. În iulie, un bărbat beat a fost ucis de un rechin după ce a intrat în mare pentru a face pipi pe o plajă braziliană. 15 zile mai târziu, un înotător a fost salvat de un rechin în același loc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Momentul teribil când un tânăr de 18 ani este atacat de un rechin. Salvamarii au sărit în apă să îl salveze pe băiat, dar din păcate acesta a murit la spital, în Brazilia