Antena Meniu Search
x

Video Păţania unui aligator lacom, care a mâncat o dronă înhăţată din zbor. În câteva clipe, reptila a dispărut într-un nor de fum gros

Dronele nu sunt comestibile nici măcar pentru aligatori. Dovada a fost postată într-un videoclip devenit viral pe TikTok, în care George, o reptilă dintr-un parc natural american, a scos pe gură nori de fum după ce a mestecat o dronă de mici dimensiuni. Uimiţi, martorii au privit totul de pe marginea apei.

de Ioana Petcu

la 03.09.2021, 13:14

Vezi și

George, un aligator din Parcul Naţional Everglades din Florida, SUA, a înhăţat din zbor o dronă de mici dimensiuni care zbura în jurul său, aproape de luciul apei. Însă, imediat ce a început să mestece dispozitivul, din gura reptilei a început să iasă rotocoale de fum, tot mai dens pe măsură ce animalul speriat deschidea botul încercând să elimine "prada".

La început amuzaţi, spectatorii adunaţi pe malul apei au început să strige panicaţi în timp ce aligatorul părea, efectiv, în flăcări. Pe fundal se aude vocea unei femei care exclamă: “Dumnezeule, o mănâncă (drona n.r.)! George, nu. Nu mânca aia!” Nu se ştie dacă martora mesei neprielnice l-a botezat George pe moment, sau acesta chiar este numele reptilei, scrie New York Post. Apoi, un bărbat comentează: “Trebuie să plecăm de aici".

Imaginile au devenit virale pe TikTok, fiind postate iniţial în două părţi care au strâns, împreună, peste 5 milioane de vizualizări şi sute de mii de aprecieri. Ulterior, un videoclip mai lung, publicat de acelaşi utilizator, a prezentat întregul incident. Nu se ştie ce s-a întâmplat cu aligatorul după gustarea cu ... surprize şi mult fum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Păţania unui aligator lacom, care a mâncat o dronă înhăţată din zbor. În câteva clipe, reptila a dispărut într-un nor de fum gros