Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Momentul terifiant în care un bolovan uriaş, parcă "picat din cer", spulberă o casă din Hawaii. "A căzut chiar în faţa mea"

O zi aparent obişnuită a luat o turnură neaşteptată, după un incident bizar surprins de camerele de supraveghere. Un bolovan uriaş, cu diametrul de aproximativ 1,5 metri, a izbit din senin o casă din Palolo Valley, Hawaii, făcând praf peretele locuinţei. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale locatarilor care, din fericire, nu au fost răniţi, relatează BBC. Femeia a scăpat la mustaţă de lovitura ce i-ar fi putut fi fatală, iar familia Sasaki cere acum explicaţii din partea autorităţilor.

De Redactia Observator la 01.02.2023, 13:35
Vezi și

O familie din Palolo Valley, Hawaii, a aflat că niciodată nu poţi fi sigur dacă eşti sau nu în siguranţă în propria casă. O cameră de supraveghere a surprins momentul dramatic în care peretele casei e izbit în plin de un bolovan masiv, cu diametrul de aproximativ 1,5 metri. Totul s-a petrecut imediat ce femeia, Caroline Sasaki, a intrat în sufragerie, pregătită să se uite la televizor. Un nor de praf gros a învăluit încăperea în momentul impactului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale sunt însemnate.

Casă făcută praf de un bolovan uriaş, parcă "picat din cer"

Potrivit NBC News, imaginile au fost filmate duminică seară, iar familia Sasaki a declarat pentru presa locală că abia se mutaseră în locuinţa cu pricina de mai puţin de o lună. Cei doi cer explicaţii pentru "bolovanul picat din cer" care le-a ruinat locuinţa şi i-a băgat în sperieţi. "Am auzit o bubuitură puternică şi se pare că bolovanul s-a rostogolit chiar prin faţa mea. Nici nu mi-am dat seama pe moment, nu puteam să văd nimic", a povestit Caroline Sasaki. "N-am auzit decât zgomotul", a adăugat ea.

Familia spune că, până la efectuarea verificărilor în vederea încasării banilor din asigurare, bolovanul rămâne în casă. Rămâne neclar cum a ajuns pietroiul de zile mari în casa celor doi, dar acesta s-a rostogolit, cel mai probabil, de pe un deal din apropiere. Incidentul s-a petrecut la câteva zile după ce zona a fost afectată de ploi torenţiale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Momentul terifiant în care un bolovan uriaş, parcă "picat din cer", spulberă o casă din Hawaii. "A căzut chiar în faţa mea"