Antena Meniu Search
x

Video Momentul terifiant în care un bolovan uriaş, parcă "picat din cer", spulberă o casă din Hawaii. "A căzut chiar în faţa mea"

O zi aparent obişnuită a luat o turnură neaşteptată, după un incident bizar surprins de camerele de supraveghere. Un bolovan uriaş, cu diametrul de aproximativ 1,5 metri, a izbit din senin o casă din Palolo Valley, Hawaii, făcând praf peretele locuinţei. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale locatarilor care, din fericire, nu au fost răniţi, relatează BBC. Femeia a scăpat la mustaţă de lovitura ce i-ar fi putut fi fatală, iar familia Sasaki cere acum explicaţii din partea autorităţilor.

de Redactia Observator

la 01.02.2023, 13:35

Vezi și

O familie din Palolo Valley, Hawaii, a aflat că niciodată nu poţi fi sigur dacă eşti sau nu în siguranţă în propria casă. O cameră de supraveghere a surprins momentul dramatic în care peretele casei e izbit în plin de un bolovan masiv, cu diametrul de aproximativ 1,5 metri. Totul s-a petrecut imediat ce femeia, Caroline Sasaki, a intrat în sufragerie, pregătită să se uite la televizor. Un nor de praf gros a învăluit încăperea în momentul impactului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale sunt însemnate.

Casă făcută praf de un bolovan uriaş, parcă "picat din cer"

Potrivit NBC News, imaginile au fost filmate duminică seară, iar familia Sasaki a declarat pentru presa locală că abia se mutaseră în locuinţa cu pricina de mai puţin de o lună. Cei doi cer explicaţii pentru "bolovanul picat din cer" care le-a ruinat locuinţa şi i-a băgat în sperieţi. "Am auzit o bubuitură puternică şi se pare că bolovanul s-a rostogolit chiar prin faţa mea. Nici nu mi-am dat seama pe moment, nu puteam să văd nimic", a povestit Caroline Sasaki. "N-am auzit decât zgomotul", a adăugat ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia spune că, până la efectuarea verificărilor în vederea încasării banilor din asigurare, bolovanul rămâne în casă. Rămâne neclar cum a ajuns pietroiul de zile mari în casa celor doi, dar acesta s-a rostogolit, cel mai probabil, de pe un deal din apropiere. Incidentul s-a petrecut la câteva zile după ce zona a fost afectată de ploi torenţiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Momentul terifiant în care un bolovan uriaş, parcă "picat din cer", spulberă o casă din Hawaii. "A căzut chiar în faţa mea"