Antena Meniu Search
x

Video Morţi, răniţi şi patru maşini dezmembrate după cel mai teribil accident produs în ultimii ani pe autostrada A5, în Hessen, Germania

Scene de groază filmate duminică dimineață în Germania. Patru persoane au murit pe loc, iar alte două au ajuns în comă la spital, după cel mai teribil accident produs în ultimii ani pe autostrada A5, în Hessen. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.09.2021, 10:20

Nenorocirea s-a produs pe autostrada A5, în apropiere de Friedberg, iar imaginile suprinse la fața locului arată dimensiunea dezastrului.

Patru mașini făcute praf, bucăți din caroserii împrăștiate pe sute de metri, motoare zburate pe șosea descriu scene cumplite, care i-au îngrozit inclusiv pe salvatori.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu puțin timp înainte de carambol, poliția din Hessen anunța că un șofer circula pe sensul opus. Oamenii legii invetighează acum dacă nu cumva acesta a avut legătură cu producerea tragediei.

Doi tineri de 19 ani au murit în accident

În urma coliziunii devastatoare, patru persoane au murit pe loc, anunță FFH.de. Este vorba despre o fată și un băiat, ambii de 19 ani, un tânăr de 33 de ani și un bărbat de 68 de ani. Victimele erau din Gießen și Frankfurt. 

În afară de cei patru, pompierii au mai scos dintre fiarele mașinii alte trei persoane. Două dintre ele, de 19 ani, au ajuns la spital în stare gravă, în timp ce o a treia, un bărbat de 52 de ani din distrctul Rhein-Taunus, a suferit răni ușoare. 

Impactul între cele patru mașini a fost unul devastator, bucăți din caroserii ajungând și pe sensul opus, unde au produs pagube materiale semnificative.

Scena accidentului s-a extins pe câteva sute de metri, iar blocajul rutier de pe A5, între joncțiunea Friedberg și Ober-Mörlen, a fost ridicat după mai multe ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Morţi, răniţi şi patru maşini dezmembrate după cel mai teribil accident produs în ultimii ani pe autostrada A5, în Hessen, Germania