Antena Meniu Search
x

Video Accident dramatic la Trofeul Câmpulung, după ce o mașină s-a răsturnat de mai multe ori. Momentul impactului, surprins în imagini

Un pilot a supraviețuit după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat de mai multe ori în timpul unei competiții de automobilism. Incidentul a avut loc duminică în timpul concursului Viteză în coastă: Trofeul Câmpulung 500.

De Redactia Observator la 19.09.2021, 22:10
Accident grav la Trofeul Câmpulung, după ce o mașină s-a răsturnat de mai multe ori

Conform imaginilor filmate de un spectator, mașina condusă de un pilot cu experiență derapează, iese de pe șosea, lovește mai mulți copaci și se răstoarnă de câteva ori, informează Mediafax.

În final, mașina distrusă parțial aterizează pe șosea chiar în fața unor spectatori. Aceștia o iau la fugă în momentul în care văd mașina rotindu-se prin aer. Ulterior, imaginile cu accidentul spectaculos au fost publicate pe Facebook.

Pilotul, rănit uşor

„Ieșire în decor a lui Costin Popescu la Trofeul Câmpulung 500”, scrie în comentariul care însoțește imaginile de pe rețeaua de socializare.

Pe acelaşi subiect

Primele informații arată că pilotul nu a suferit răni grave.

 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Accident dramatic la Trofeul Câmpulung, după ce o mașină s-a răsturnat de mai multe ori. Momentul impactului, surprins în imagini