Antena Meniu Search
x

Moștenitorul unei averi colosale, acuzat că și-a ucis cel mai bun prieten în Ajunul Crăciunului, în casa lui din Țara Galilor

Este moștenitorul unui imperiu, dar a devenit peste noapte criminal. Un tânăr de 23 de ani din Țara Galilor este acuzat că și-a ucis cel mai bun prieten în Ajunul Crăciunului.

de Monica Palade

la 15.01.2024, 19:03

Dylan Thomas, nepotul lui Sir Gilbert Stanley Thomas și moștenitorul a 230 de milioane de lire sterline, l-a înjunghiat pe William Bush până la moarte. Băiatul, în vârstă tot de 23 de ani, a fost găsit în casa din Llandaff, Cardiff, Țara Galilor, scrie Mirror.

Și-a înjunghiat prietenul până la moarte

Cei doi băieți erau cei mai buni prieteni și au urmat împreună o școală privată. Dylan Thomas urmează să se prezinte în fața instanței luna următoare. În fața casei, oamenii au depus flori în memoria lui William. Și familia tânărului a ținut să îi aducă un omagiu.

"Iubitul nostru Will a fost luat dintre noi într-un mod atât de crud și de nedescris. Will a fost un fiu, frate și iubit atât de loial, amuzant și grijuliu".

Sir Gilbert Stanley Thomas se află în spatele unui imperiu de afaceri care includea și Peter’s Pies, o afacere mică de panificație care a devenit un adevărat brand în Țara Galilor, pe care ulterior a vândut-o. Sir Stanley Thomas, în vârstă de 82 de ani, a fost numit cavaler în 2006 pentru munca sa de caritate și pentru serviciile sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Moștenitorul unei averi colosale, acuzat că și-a ucis cel mai bun prieten în Ajunul Crăciunului, în casa lui din Țara Galilor