Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care o bătrânică de 101 ani este confundată cu un bebeluş de o companie aeriană: "Ei aşteptau un copil, nu pe mine"

O femeie în vârstă de 101 ani din SUA continuă să fie confundată adesea cu un bebeluș din cauza unei erori a sistemului de rezervări al unei companii aeriene, relatează BBC.

de Redactia Observator

la 28.04.2024, 09:57

Motivul pentru care o bătrânică de 101 ani este confundată cu un bebeluş de o companie aeriană: "Ei aşteptau un copil, nu pe mine"
Motivul pentru care o bătrânică de 101 ani este confundată cu un bebeluş de o companie aeriană: "Ei aşteptau un copil, nu pe mine" - BBC

Problema apare pentru că sistemele American Airlines se pare că nu pot calcula că Patricia, care nu a vrut să își împărtășească numele de familie, s-a născut în 1922, și nu în 2022. "A fost amuzant că au crezut că sunt doar un copil mic și eu sunt o bătrână!", a spus ea. S-a întâmplat când Patricia zbura între Chicago și Marquette, Michigan - un zbor în care se afla și un reporter BBC. Patricia zbura împreună cu fiica ei, Kris.

„Fiica mea a făcut rezervarea online pentru bilet, iar computerul de la aeroport a crezut că data mea de naștere este 2022 și nu 1922. Același lucru s-a întâmplat și anul trecut, iar ei așteptau de asemenea un copil și nu pe mine”, a declarat ea. 

Angajaţii mereu îi sar în ajutor în ciuda confuziei

Locul Patriciei a fost rezervat ca un bilet pentru adulți. Se pare că sistemul informatic al aeroportului nu este capabil să proceseze o dată de naștere atât de îndepărtată în trecut - așa că, în loc de aceasta, a luat-o implicit pe una cu 100 de ani mai târziu. Patricia, care este fostă asistentă medicală, zboară în fiecare an pentru a-și vedea familia și pentru a scăpa de iernile friguroase, spune ea că, în ambele ocazii, personalul de la American Airlines a fost amabil și a sărit în ajutor, în ciuda confuziei.

Pe acelaşi subiect

În ciuda faptului că vede partea amuzantă a lucrurilor, centenara spune că ar dori ca defecțiunea să fie remediată, deoarece îi cauzează unele probleme. De exemplu, personalul aeroportului nu are pregătit un mijloc de transport pentru ea în interiorul terminalului, deoarece așteaptă un bebeluș. Altă dată, Patricia și fiica ei au așteptat în interiorul avionului după ce ceilalți pasageri plecaseră, deoarece personalul aeroportului nu a pregătit un scaun cu rotile pentru ea.

La următoarea călătorie planficată va avea 102 ani

Ea spune că recunoașterea vârstei sale reale ar fi benefică și pentru Kris. „Aș vrea să repare computerul, deoarece biata mea fiică a trebuit să ne care toate bagajele și îmbrăcămintea aproape un kilometru și jumătate de la o poartă la alta”, a spus ea. Patricia a călătorit singură până la vârsta de 97 de ani, dar de atunci se bazează pe ajutorul familiei sale. „Am ceva probleme cu vederea acum, așa că nu aș vrea să o fac singură”, a spus ea.

Dar este convinsă că problemele tehnice nu o vor face să renunțe la zboruri și spune că așteaptă cu nerăbdare următorul zbor din toamnă. Până atunci va avea 102 ani și poate că până atunci computerele companiei aeriene vor fi observat rezultat problema.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Mapamond » Motivul pentru care o bătrânică de 101 ani este confundată cu un bebeluş de o companie aeriană: "Ei aşteptau un copil, nu pe mine"