Antena Meniu Search
x

Nebunie în Pakistan. Metoda violentă prin care un vraci a asigurat o femeie însărcinată ca va naște băiat

O femeie însărcinată și mamă a trei fete a ajuns la spital, după ce un vraci i-a înfipt un cui în cap, dându-i astfel asigurări că al patrulea copil va fi băiat. Grăzăvia a avut loc în orașul Peshawar din Pakistan.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.02.2022, 15:29

Nebunie în Pakistan. Metoda violentă prin care un vraci a asigurat o femeie însărcinată ca va naște băiat - Twitter

Femeia a mers la spital după ce, inițial, a încercat fără succes să îndepărteze ea însăși cuiul cu un clește. "Era pe deplin conștientă, dar suferea de dureri cumplite", a declarat pentru AFP medicul Haider Khan, potrivit publicației Krone.

Potrivit lui Khan, femeia a mers la presupusul vindecător după ce a aflat că era din nou însărcinată cu o fată. Așa că bărbatul i-a înfipt în cap un cui lung de 5 centimetri, asigurând-o că al treilea copil va fi un băiețel. Din fericire, cuiul, deși a străpuns fruntea, nu a ajuns la creier, confrm unei radiografii publicate de Poliția din Peshawar, pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția pakistaneză, pe urmele vraciului

Pe acelaşi subiect

Poliţiștii pakistanezi o caută acum pe femeie, pentru a-i ajuta să dea de vraci. "Vom pune în curând mâna pe vrăjitor", a declarat şeful poliţiei din Peshawar, Abbas Ahsan, pentru AFP.

În Asia de Sud, mulți își doresc să fie părinți de băieți.

Se presupune că acest lucru le-ar oferi sigranță financiară la bătrânețe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Nebunie în Pakistan. Metoda violentă prin care un vraci a asigurat o femeie însărcinată ca va naște băiat