Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Niciodată nu ştii când va fi ultima zi". O tânără mamă a murit subit la câteva zile după naştere, în timp ce aştepta la coada unui ghişeu din Australia

Un tată a rămas cu inima frântă după ce soția sa a murit tragic la doar câteva zile după ce a născut al doilea copil. Tânăra mama a murit subit, în timp ce aştepta la coada unui oficial poştal din Australia.

de Redactia Observator

la 26.07.2023, 11:04

Soția lui Brayden Yates, Krystal Pitt, în vârstă de 24 de ani, a murit la 10 zile după ce a născut cel de-al doilea copil, Toby. Cuplul se afla la coada unui oficiu poștal, când femeia i-a spus soţului că simţea o durere în piept, relatează Daily Mail.

În câteva secunde, și-a dat seama că avea un atac de cord. „Am pus-o să stea jos și apoi destul de repede, a făcut atac de cord”, a spus bărbatul, în vârstă de 28 de ani. Acesta a sunat la urgenţe înainte de a efectua manevre de resuscitare și apoi a folosit un defibrilator într-o încercare disperată de a salva viața soției sale, înainte de a sosi ambulanța.

Tânăra ar fi avut o boală de sânge

Krystal a fost apoi plasată într-o comă indusă și, în timp ce prognosticul ei a fost inițial pozitiv, sănătatea i s-a deteriorat rapid, înainte de a muri în spital sâmbătă. Tânăra, care avea o boală de sânge preexistentă, a murit din cauza cheagurilor de sânge care s-au format în plămâni și au declanșat stopul cardiac.

Pe acelaşi subiect

Cuplul a apucat să-i pună numele celui de al doilea copil, chiar înainte de tragedie. „Evident că a fost ceva special, că am reușit să facem asta împreună și sunt recunoscător pentru asta”, a spus Brayden.

Mesajul soţului

Cuplul mai are împreună o fiică de un an şi două luni pe nume Aurora. Tatăl a doi copii a spus că dorește ca moartea partenerei sale să servească drept un memento pentru ca oamenii să „prețuiască fiecare moment” alături de cei dragi.

„Cel mai ciudat este că, cu o zi înainte, vorbeam despre cât de prețioasă e viața și nu știi niciodată când va fi ultima ta zi”, a spus el. Bărbatul a spus că va avea grijă să le spună copiilor săi „cât de uimitoare și grijulie” a fost mama lor. „Am o grămadă de videoclipuri și fotografii pe care ea le-a înregistrat, mai ales în primul an de viață al fiicei mele, așa că le pot împărtăși mereu cu ea”, a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Niciodată nu ştii când va fi ultima zi". O tânără mamă a murit subit la câteva zile după naştere, în timp ce aştepta la coada unui ghişeu din Australia