Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Niciun părinte nu ar trebui să fie nevoit să-și îngroape copilul”. La doar 18 ani, o tânără considerată sufletul petrecerii și-a șocat familia luându-și viața, în Anglia

Era descrisă de cei dragi drept sufletul petrecerii și nimic nu avea să anunțe tragedia care avea să urmeze. La doar 18 ani, o tânără a decis brusc să își încheie socoteliile cu viața.

de Monica Palade

la 04.08.2022, 14:50

Chloe Lowther, în vârstă de 18 ani, a murit pe 23 iulie, după ce a fost găsită lângă o parcare etajată din Scunthorpe, Lincolnshire, Anglia. Tânăra, care lucra la o cafenea, ieșise cu o zi înainte să cumpere ouă și șuncă pentru a-și trata mahmureala după o petrecere. Vestea morții sale a venit ca un șoc pentru familie.

"Niciun părinte nu ar trebui să fie nevoit să-și îngroape copilul”

Sora lui Chloe vrea acum să ajute la creșterea gradului de conștientizare pentru cei care s-ar putea lupta cu sănătatea mintală - și să prevină alte familii să treacă prin aceeași durere. Shannon Walker, în vârstă de 25 de ani, a declarat: „Chloe a trecut prin multe și cred că s-au tot adăugat. Era atât de deschisă și avea atât de mulți prieteni, încât mereu făcea câte ceva cu cineva. A fost cu siguranță sufletul petrecerilor”.

Shannon a adăugat că moartea surorii ei a fost un șoc total pentru ea și pentru familie, deși au găsit o oarecare mângâiere știind că au existat oameni care au încercat să o ajute pe Chloe când a murit.

„Știu că a avut probleme și că a avut o perioadă grea, dar am fost neîncrezătoare când am aflat pentru prima dată despre toate. Ne-am liniștit știind că ea nu a fost singură. Au fost niște oameni acolo care vorbeau cu ea și încercau să o oprească să facă asta, ceea ce a fost oarecum reconfortant”, a mai spus Shannon.

„Sper că putem scoate ceva bun din această situație proastă și să nu se întâmple asta cu o altă familie. Niciun părinte nu ar trebui să fie nevoit să-și îngroape copilul”, a mai spus sora lui Chloe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Niciun părinte nu ar trebui să fie nevoit să-și îngroape copilul”. La doar 18 ani, o tânără considerată sufletul petrecerii și-a șocat familia luându-și viața, în Anglia