Antena Meniu Search
x

Foto "Nimeni nu este întrebat când vrea să-și ia rămas bun de la această lume". O fată de 16 ani a murit, după ce mașina în care se afla a căzut într-un șanț, în Edineț

O ieșire cu prietenii s-a terminat cu o tragedie. O fată de 16 ani a murit, după ce mașina în care se afla a ajuns într-un șanț de scurgere a apei. Alexandrina ieșise cu prietenii săi și nu mai avea să ajungă vreodată acasă. Inima adolescentei s-a oprit la spital. Acolo unde au ajuns și ceilalți patru prieteni ai săi.

de Monica Palade

la 02.08.2023, 18:06

Potrivit oamenilor legii, accidentul s-a produs, luni seara, la ieșire din localitatea Gordineștii Noi, raionul Edineț, Moldova. La volanul unui Mitsubishi Lancer, se afla un tânăr de 20 de ani, care a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă și a derapat pe carosabil, ajungând în final într-un șanț. Impactul a fost violent, mașina făcându-se praf.

S-a stins la 16 ani pe patul de spital

Șoferul și 4 pasageri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au fost transportați la spital. Însă, la scurt timp, inima Alexandrinei s-a oprit din cauza rănilor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest dar nu consumase alcool. Cercetările continuă pentru a se afla cum s-a petrecut cu exactitate accidentul.

Vestea morții i-a întristat pe colegii fetei. Conducerea liceului unde Alexandrina învăța a postat un mesaj emoționant: „Am aflat cu tristețe fără margini de trecerea în neființă a unei dragi eleve, Televco Alexandrina- copil dulce și cuminte...De azi înainte o vom caută doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată...Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Fie ca bunul Dumnezeu să poată alina durerea familiei Televco și să-i odihnească sufletul! Sincere condoleanțe din partea întregii comunități eminesciene! Drum lin spre îngeri...”.

Pe acelaşi subiect

Și apropiații au postat mesaje de condoleanțe. „In fiecare zi afli vesti triste, săptămâna trecută am aflat de cumplitul accident de la botanica unde Doinita Prodan se zbate între viața și moarte, m-am rugat pentru ea fiindcă ii cunosc părinții și stiu ca o așteaptă acasă 2 fetițe minunate, astăzi am aflat noutatea și mai tragica ca o adolescenta din satul meu natal a decedat in cumplitul accident de la Edinet, Alexandrina T… Domne cine mai urmează? , ce planuri ai ? suflete bune și luminate au de suferit din cauza neatenției și destinului …. dar noi cei vii, sănătoși ne trezim uneori fără chef, noi oare nu suntem nemulțumiți, noi oare nu suntem prea hapsini? Noua oare ce ne trebuie sa înțelegem ca clipa asta trebuie trăită frumos si cumsecade, astăzi, fără sa ne mai gindim ca avem încă multe de făcut mîine! Mîine poate sa nu mai fie sau sa fie cu totul in defavoarea noastra… Prețuiți clipa, stați de vorba cu cei care va iubesc si ii iubiți, oferiti-le astăzi tot cei mai bun si nu amânați pentru alta data ! Drum lin spre îngeri Alexandrina!”.

“Sincere condolianțe! Drum lin spre cer, îngeraș”, “Doamne, Alexandrina !!! Chiar de necrezut! Sa te odihnească Domnul în Împaratia Sa.

Condoleanțe familiei”, “E foarte trist...Sincere condoleanțe familiei...”, “Nu vom mai vedea acest zâmbet duios pe chipul tău frumos , nu te vom uita niciodată scumpa noastră Alexa . Nu-mi vine să cred că ești un îngeraș în împărăția cerului. Ai lăsat o durere mare în urma ta”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Nimeni nu este întrebat când vrea să-și ia rămas bun de la această lume". O fată de 16 ani a murit, după ce mașina în care se afla a căzut într-un șanț, în Edineț