Antena Meniu Search
x

Galerie foto Noi detalii în cazul morţii vloggeriței Gabby Petito. Autopsia lui Brian Laundrie, tânărul bănuit că a ucis-o, arată că bărbatul s-a sinucis

Autopsia lui Brian Laundrie, principalul suspect pentru moartea iubitei sale, vlogerriţa Gabby Petito, arată că acesta s-a sinucis împuşcându-se în cap.

de Redactia Observator

la 23.11.2021, 22:31

Rămășițele umane ale lui Brian Laundrie, logodnicul vloggeriței Gabby Petito, tânăra ucisă în urmă cu mai bine de două luni, au fost găsite într-o zonă sălbatică din Florida. FBI a anunțat că identificarea cadavrului a fost posibilă pe baza amprentelor dentare, potrivit CNN.

„Chris și Roberta Laundrie au fost informați că moartea fiului lor a fost provocată în urma unie împuşcături în cap, fiind aşadar vorba despre o sinucidere”, a declarat avocatul părinţilor, Steven Bertolino.

Moartea lui Gabby Petito

Vloggerița Gabby Petito, în vârstă de 22 de ani, și logodnicul său Brian Laundrie, de 23 de ani, porniseră în luna iulie într-o drumeție prin țară, documentând excursia pe social media. Pe 1 septembrie, Brain s-a întors fără logodnica sa și fără a lua legătura cu familia acesteia, iar pe 11 septembrie, familia lui Gabby a dat-o dispărută, anunțând că nu au mai putut să o contacteze de la sfârșitul lunii august

Pe 13 septembrie, Brian Laundrie și-a anunțat familia că pleacă într-o nouă drumeție, din care nu s-a mai întors. Miercuri, pe 20 octombrie, poliția a descoperit rămășițele sale într-o zonă sălbatică din Florida. Cel care a găsit rucsacul cu lucrurile lui Brian Laundrie, a fost chiar tatăl său, Chris Laundrie, potrivit avocatului familiei.

Cadavrul tinerei de 22 de ani a fost descoperit pe 19 septembrie în rezervația naturală din Wyoming, iar oamenii legii au stabilit că femeia a murit după ce a fost strangulată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Noi detalii în cazul morţii vloggeriței Gabby Petito. Autopsia lui Brian Laundrie, tânărul bănuit că a ucis-o, arată că bărbatul s-a sinucis