Antena Meniu Search
x

Galerie foto Noapte în oraş cu final tragic. Cinci tinere, ucise în drum spre casă după ce un SUV care fugea de poliţie le-a spulberat maşina, în SUA

Cinci fete din Minnesota, SUA care se întorceau spre casă după ce şi-au făcut tatuaje împreună, au fost ucise de un șofer care fugea de polițiști şi le-a spulberat mașina. Fetele se pregăteau pentru nunta unei prietene şi au petrecut o seară de cumpărături împreună.

de Aura Trif

la 19.06.2023, 09:57

Sabiriin Ali, 17 ani, Sahra Gesaade, 20 de ani, Salma Abdikadir, 20 de ani, Sagal Hersi, 19 ani, și Siham Adam, 19 ani, au fost identificate drept victimele incidentului oribil. Trei dintre ele sunt verişoare, una este o rudă iar alta o prietenă apropiată.

Fetele făceau vineri cumpărături de ultimă oră la un mall din Minneapolis și se tatuau pentru nunta unei prietene de a doua zi. Erau în drum spre casă când a avut loc accidentul. Au început să conducă chiar înainte de ora 22:00, când un SUV urmat de un polițist a trecut pe roșu și s-a izbit în mașina lor.

Toate au fost declarate moarte la locul accidentului. Șoferul este Derrick John Thompson, în vârstă de 27 de ani, potrivit Daily Mail. Derrick a încercat să fugă de la faţa locului, dar a fost găsit la un fast food din apropiere, după ce martorii au chemat poliția.

Filmul tragicului accident

Pe acelaşi subiect

Un polițist din Minnesota a început să urmărească SUV-ul pe o autostradă, în timp ce acesta circula cu viteză aproape de 100 mph, unde limita de viteză este de 55 mph în sudul Minneapolis, potrivit Departamentului de Siguranță Publică al statului. SUV-ul a ieșit de pe autostradă înainte de a putea fi oprit și a trecut la culoarea roșie, izbindu-se de mașina tinerelor.

Acestea erau participante obișnuite ale Centrului Islamic Dar Al-Farooq din oraş, potrivit directorului Khalid Omar. „Ele sunt perle ale comunității noastre. Au lasăt un mare gol. Toate cele cinci aveau un viitor strălucit”, a spus el. Ali tocmai absolvise liceul și urma să meargă la Universitatea din Minnesota, în timp ce celelalte patru erau în prezent la facultate.

Vinovatul a fost și el rănit în accident

În prezent, este internat în spital după ce a fost testat pentru droguri și alcool.

Centrul Islamic a început o strângere de fonduri publice pentru familiile implicate, strângând peste 317.000 de dolari. „Ne aflăm astăzi într-o durere profundă, pentru că comunitatea noastră a trăit o tragedie sfâșietoare aseară. Am pierdut cinci dintre surorile noastre strălucitoare și tinere într-un accident de mașină grav. Fie ca Allah să dea milă celor plecați și să deschidă ușile lui Jannah pentru ei. Aceste tinere, surori musulmane, au fost stele strălucitoare ale speranței pentru viitorul nostru. Din păcate, viețile lor au fost întrerupte noaptea trecută de un șofer care voia să scape de poliție”, este menţionat pe pagina lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Noapte în oraş cu final tragic. Cinci tinere, ucise în drum spre casă după ce un SUV care fugea de poliţie le-a spulberat maşina, în SUA