Antena Meniu Search
x

Noi detalii în cazul femeii îngropate de vie de propriul soţ, după o ceartă legată de partaj, în SUA. În ce stare au găsit-o poliţiştii

O femeie care a fost îngropată de vie de soțul ei a reușit să scape din groapa de mică adâncime, a dezvăluit poliția. Bărbatul a recurs la gestul extrem, după ce au avut o discuție legată de împărțirea banilor de după divorț.

de Redactia Observator

la 22.10.2022, 14:11

Chae Kyong An, în vârstă de 53 de ani, a fost arestat după ce a încercat să-și răpească și îngroape soția. Femeia a fost găsită de un oficial al poliției, în jurul orei 1:00 dimineața, ascunzându-se, după ce a reușit să scape, relatează Mirror

Soțul meu încearcă să mă omoare”, i-a spus aceasta ofițerului, după cum s-a dezvăluit în anchetă. La sosirea poliției, femeia avea încă bandă adezivă în jurul gâtului, la gură și la glezne. Ea a fost găsită murdară de pământ pe haine și păr. 

Chae Kyong An a fost arestat sub suspiciunea de tentativă de crimă de gradul I și răpire. El a fost reținut marți, 18 octombrie, iar în cadrul unui proces de miercuri, un judecător a admis cererea procurorului de a îl reține fără drept la cauțiune. Procuratura Thurston a confirmat că bărbatul de 53 de ani nu a fost încă acuzat oficial.

Bărbatul și-a legat soția și a dus-o într-o pădure, unde avea de gând să o îngroape

Pe acelaşi subiect

Polițiștii au ajuns în Lacey, la aproximativ 100 kilometri de Seattle, duminică după-amiază, la casa femeii, după ce a a sunat la urgențe. Poliția a ajuns la fața locului după ce aceasta a reușit să iasă din mormântul săpat de propriul soț și să ceară ajutor. 

Într-o declarație oferită poliției, ea le-a spus că a fost agresată, după ce a avut o discuție cu soțul ei despre partajul bunurilor, după divorț. Ulterior, bărbatul și-a legat soția și a dus-o într-o pădure, unde avea de gând să o îngroape. Ea a dezvăluit că și-a auzit soțul săpându-i mormântul. Femeia susține că a înjunghiat-o în piept și a împins-o în groapă, după care a trântit un copac peste aceasta, ca să se asigure că nu va putea scăpa. Câteva ore mai târziu, ea a reușit să iasă.

Ea a reușit să meargă o jumătate de oră prin pădure până la o casă unde a cerut ajutor localnicilor. Femeia a fost transportată la spital pentru tratarea rănilor. El a fost arestat câteva ore mai târziu, după ce un bărbat i-a recunoscut mașina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Noi detalii în cazul femeii îngropate de vie de propriul soţ, după o ceartă legată de partaj, în SUA. În ce stare au găsit-o poliţiştii