Antena Meniu Search
x

O studentă de la Princeton, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită moartă la aproape o săptămână de la dispariţie

După aproape o săptămână de căutare a studentei dispărute de la Universitatea Princeton, cadavrul ei a fost găsit pe 20 octombrie, potrivit unui comunicat al Procuraturii din Mercer County. Misrach Ewunetie, o tanara de 20 de ani a făcut parte din clasa anului 2024 și a dispărut în urmă cu șase zile, pe 14 octombrie.

de Redactia Observator

la 21.10.2022, 16:20

O studentă de la Princeton, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită moartă la aproape o săptămână de la dispariţie - Shutterstock

Potrivit parchetului, un angajat al complexului studentesc a găsit cadavrul tinerei Ewunetie în spatele terenurilor de tenis ale universității la ora 13:00, în după-amiaza zilei de 20 octombrie.

La câteva ore după ce a fost găsit cadavrul lui Ewunetie, vicepreședintele campusului Princeton, W. Rochelle Calhoun, a emis o scrisoare către comunitatea din Princeton, descriind vestea drept „sfâșietoare”. Scrisoarea a mai menționat că Departamentul pentru Siguranță Publică din Princeton, precum și forțele de ordine locale și de stat, nu cred că există amenințări legate de moartea lui Ewunetie în campus sau în zona din apropiere.

Moartea lui Misrach este o tragedie de neconceput. Gândurile noastre sunt îndreptate către familia ei, prietenii ei și mulți alții care au cunoscut-o și au iubit-o”, a adaugat Vicepresedintele campusului.

Nu se cunoaşte înca cauza morţii tinerei

Pe acelaşi subiect

Comunicatul din orasul disparitiei, Mercer County, a spus că nu există semne aparente de rănire a corpului lui Ewunetie și a precizat că, cauza morții ei nu pare a fi suspectă sau criminală. De asemenea, Biroul de examinare medicală din oraşul Middlesex va determina oficial cauza morții ei. Pe 17 octombrie, departamentul de siguranță publică a emis o alertă Tiger, parte a sistemului de notificare de urgență al universității, cerând oricui cu informații să contacteze o linie anonimă de informare, potrivit Today.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un interviu cu WKYC din Cleveland, afiliat NBC, mama lui Ewunetie, Tiruedil Kassa, și-a descris fiica ca fiind tăcută, dar bună.

Este o persoană atât de încrezătoare, doar o persoană drăguță”, a spus ea pentru presa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O studentă de la Princeton, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită moartă la aproape o săptămână de la dispariţie