Antena Meniu Search
x

O familie întreagă, răpită în California, a fost găsită moartă, inclusiv un bebeluş de 8 luni: "Este îngrozitor ce s-a întâmplat!"

Căutarea familiei de patru persoane din California s-a încheiat tragic miercuri, după ce autoritățile le-au găsit cadavrele la o fermă la câteva zile după ce au fost răpiţi, relatează CNN.

de Redactia Observator

la 06.10.2022, 11:27

„În această seară, cele mai mari temeri ale noastre au fost confirmate”, a declarat șeriful din comitatul Merced, Vern Warnke, în timpul unei conferințe de presă care a avut loc miercuri seara. „Este îngrozitor, îngrozitor de lipsit de sens ce s-a întâmplat aici.” Cadavrul lui Aroohi Dheri, bebeluşul în vârstă de 8 luni, a fost găsit în aceeași zonă cu părinții săi, Jasleen Kaur și Jasdeep Singh. Lângă ei se afla şi cadavrul unchiului copilului, Amandeep Singh, a relatat Warnke.

Autoritățile au identificat cadavrele după ce au primit un apel de la un locuitor din zonă. Familia era dată dispărută de luni, când autoritățile au spus că a fost răpită de un bărbat înarmat cu o armă și forțată să intre într-un camion.

Suspectul a fost condamnat în 2015 într-un caz de jaf armat şi sechestrare de persoane

Polițiștii au reținut un bărbat, însă motivul crimelor rămâne neclar în acest moment, a mai spus șeriful. Vern Warnke a precizat şi că suspectul a fost condamnat în 2005 într-un caz de jaf armat și sechestrare. Suspectul principal a fost eliberat condiționat în 2015. Warnke a spus că bărbatul a acționat singur în cazul anterior și îşi cunoștea victimele, şi crede că a mai fost implicată cel puțin o altă persoană în acest caz de răpire.

Pe acelaşi subiect

Membrii familiei au implorat pentru informaţii despre rudele lor, înainte ca acestea să fie găsite decedate

„Fiecare magazin, benzinărie, toți cei care au camere, vă rugăm să verificați camerele”, a declarat miercuri Sukhdeep Singh, fratele uneia dintre victime. „Avem nevoie de ajutorul publicului chiar acum. Vă rugăm să ne ajutați... pentru ca familia mea să vină acasă în siguranță.”

O altă rudă, Balvinder, a descris familia decedată ca fiind "iubitoare de pace” și a spus că deținea o mică afacere, dar şi că locuia de multă vreme în zonă. „Suntem devastați. Suntem șocați. Murim în fiecare moment în care nu găsim niciun indiciu”, a spus Balvinder.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O familie întreagă, răpită în California, a fost găsită moartă, inclusiv un bebeluş de 8 luni: "Este îngrozitor ce s-a întâmplat!"