Antena Meniu Search
x

"Nu e ca și cum am furat ceva". A găsit 5.000 de dolari într-o parcare și a crezut că a dat norocul peste el. Ce a pățit bărbatul din SUA, trei luni mai târziu

A crezut că a dat norocul peste el. Un bărbat din SUA găsit o pungă care conținea aproape 5.000 de dolari într-o parcare și a decis să o păstreze, bucuros de norocul pe care l-a avut. Trei luni mai târziu însă, ghinionul avea să-i „bată la ușă”.

de Redactia Observator

la 30.08.2023, 22:48

A găsit 5.000 de dolari într-o parcare și a crezut că a dat norocul peste el. Ce a pățit bărbatul din SUA 3 luni mai târziu
A găsit 5.000 de dolari într-o parcare și a crezut că a dat norocul peste el. Ce a pățit bărbatul din SUA 3 luni mai târziu - Shutterstock

Robert Withington, în vârstă de 57 de ani, a spus că a făcut descoperirea lângă o bancă din Trumbull, Connecticut, pe 30 mai, potrivit Departamentului de Poliție Trumbull, potrivit Insider.

Am ieșit în parcare, am văzut ceva pe pământ și nu era nimeni în jur, așa că l-am ridicat. Nu e ca și cum am furat ceva”, a declarat bărbatul.

Bărbatul s-a trezit cu poliția la ușă, după trei luni

Robert a descris momentul ca fiind spontan, subliniind că nu a plănuit nimic dinainte și spunând că s-a simțit de parcă „a dat lovitura la loterie”. Potrivit comunicatului de presă al departamentului de poliție, bărbatul „a păstrat punga crezând că nu avea nicio obligație să o returneze proprietarului său de drept”. Departamentul de poliție a declarat că ancheta a fost declanșată după ce un angajat al Oficiului Colectorului de Impozite din oraș nu a reușit să găsească o pungă de depozit bancar în timp ce făcea o livrare la bancă.

Pe acelaşi subiect

Poliția a spus că era marcată în mod clar cu sigla băncii și conținea documente care îl identificau pe proprietar ca fiind din orașul Trumbull. Robert a spus că nu știe cui îi aparțin banii.

Tot ce am văzut au fost banii”, a declarat bărbatul. 

Detectivii au obținut mandate de percheziție și au revizuit filmările de pe camerele de supraveghere timp de luni de zile, a spus departamentul de poliție. Robert a fost acuzat pe 25 august de furt de gradul al treilea și a fost eliberat cu promisiunea de a se prezenta în instanță pe 5 septembrie 2023.

Nu am avut niciun cazier penal în toată viața mea. Am găsit bani și acum probabil că o să mă coste bani”, a declarat bărbatul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Mapamond » "Nu e ca și cum am furat ceva". A găsit 5.000 de dolari într-o parcare și a crezut că a dat norocul peste el. Ce a pățit bărbatul din SUA, trei luni mai târziu