Antena Meniu Search
x

Video "Nu mai vrea să plece de acasă". Un copil de 12 ani, traumatizat după ce a fost lovit de un paznic într-un supermarket din Londra

Un băiat de 12 ani a fost lovit cu pumnul de un agent de securitate într-un supermarket din sudul Londrei. Gestul l-a şocat pe copil, astfel încât se teme se mai iasă din casă. Totul a fost filmat şi postat pe reţelele sociale, iar acum cazul este cercetat. 

de Redactia Observator

la 29.05.2022, 17:50

Vezi și

Din imaginile surprinse, se poate observa cum un băiat de 12 ani este lovit cu pumnul de agentul de securitate din Sainsbury, după ce a fost acuzat mai întâi că a furat de pe rafturile din supermarket. 

Mai mult decât atât, gardianul violent poate fi auzit spunând: „L-am lovit cu pumnul”, în timp ce încearcă să evite să fie filmat şi pretinde că băiatul l-a lovit primul.

Totul este pe cameră. M-a lovit primul cu pumnul. El fură, a spus paznicul. 

Copilul de 12 ani, agresat de paznic se teme să mai iasă din casă 

Pe acelaşi subiect

După acest incident, familia copilului a declarat că acesta este prea „traumatizat” pentru a ieși afară din casă.

Sora băiatului a spus că, comportamentul agentului de securitate a fost „dezgustător” și a susținut că de fapt nu a furat. Băiatul ar fi fost în magazinul din sudul Londrei pentru a cumpăra o gustare după școală. Familia lui a spus că gardienii au verificat geanta băiatului și nu au găsit obiecte furate.

În timp ce se ducea în spatele magazinului, agentul de securitate îl urmărea, iar când s-a dus să plătească, i-a spus că trebuie să-l cerceteze pentru că a furat, a spus sora băiatului. 

Poliţia investighează incidentul 

De cealaltă parte, reprezentanţii supermarketului spun că: „Videoclipul care circulă pe rețelele de socializare nu surprinde întregul incident.

Ofiţerul de securitate i-a cerut copilului să returneze obiectele şi a avut loc o altercaţie în care paznicul a fost agresat fizic şi ameninţat verbal, au declarat reprezentanţii supermarketului. 

Poliţia investighează acum acest incident, însă este în curs şi o anchetă internă a supermarketului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Nu mai vrea să plece de acasă". Un copil de 12 ani, traumatizat după ce a fost lovit de un paznic într-un supermarket din Londra