Antena Meniu Search
x

Video Medici cunoscuți, filmați cum își bat vecinul în centrul Capitalei. L-au luat la pumni, după ce unul dintre ei i-a blocat cu mașina accesul în curte

Scandal şi bătaie ca-n ringul de box în faţa unei clinici din centrul Capitalei. Doi medici au fost filmaţi în timp ce îl iau la bătaie pe un bărbat. Conflictul ar fi început după ce victima i-ar fi atras atenţia unuia dintre medici că şi-a parcat maşina în dreptul porţii lui şi îi blochează accesul. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 25.05.2022, 14:41

Vezi și

Scenele au avut loc ieri după-amiază, în fața clinicii pe care cei doi medici, Tarek Nazer și Wasim Nazer, o au în Sectorul 1 din București. 

Bătaie cu pumni și picioare după ce a parcat mașina în fața porții vecinului

Se pare că dr. Wasim și-ar fi lăsat mașina în fața porții vecinului, iar acesta din urmă i-ar fi spus că trebuie să o mute pentru că îi blochează accesul în curte.

Cei doi au început să se certe, moment în care a intervenit și fratele medicului Wasim, dr. Tarek Nazer. Ei bine, de la înjurături și certuri până la o bătaie în toată regula nu a mai fost decât un pas. Cei trei implicați în scandal au început să se lovească reciproc, aplicându-și pumni și picioare.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul agresat a reușit să se dea la o parte, a mers într-un colț, de unde a și sunat la poliție. La fața locului, a venit în scurt timp un echipaj care i-a dus pe cei trei la secție, pentru a fi audiați.

Medicul Wasim Nazer spune că a lăsat mașina pe avarii

Medicul Wasim Nazer a declarat pentru Observator că mașina, pe care într-adevăr și-a lăsat-o în fața curții vecinului, era pe avarii.

Voia doar să urce în clinică, să ia ceva de acolo, apoi să coboare și să o mute. 

Până acum, la poliție au fost depuse plângeri de câtre toți cei trei bărbați implicați în scandal. A fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările sunt continuate acum de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Medici cunoscuți, filmați cum își bat vecinul în centrul Capitalei. L-au luat la pumni, după ce unul dintre ei i-a blocat cu mașina accesul în curte