Antena Meniu Search
x

"Nu merita agonia prin care a trecut". O poliţistă s-a sinucis în secţia în care lucra de peste 15 ani. Femeia din Australia a folosit pistolul din dotare

O femeie şi-a pus capăt zilelor, după ce s-a împuşcat chiar în secţia de poliţie în care lucra. Era ofiţer de peste 15 ani. Colegii săi sunt şocaţi şi nu îşi pot explica gestul, vorbind despre ea ca fiind o persoană „extraordinară, o mamă iubitoare şi un coleg de nădejde”.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.07.2023, 11:59

- Facebook

Cadavrul lui Kym Slade, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit de colegii ei la secția de poliție Loganholme, la sud de Brisbane, joi în jurul prânzului. Şi-a folosit pistolul din dotare pentru a-şi încheia socotelile cu viaţa.

Prietenii și colegii au "inundat" rețelele de socializare cu mesaje de adio

„Când am intrat pe acele porți ale academiei, pe 3 decembrie 2007, niciunul dintre noi nu s-ar fi gândit vreodată că într-o zi aveam să ne luăm rămas bun de la unul dintre noi în felul acesta. Suntem zdrobiţi să ştim că sufletul tău frumos nu mai este printre noi. Să te odihnești în pace. Pentru totdeauna în inimile echipei 395”, a scris un ofiţer care a absolvit academia de poliţie în aceeaşi promoţie cu aceasta, potrivit Daily Mail.

Prietenii şi apropiaţii au vorbit despre sufletul ei blând şi de bunătatea de care dădea dovadă în orice circumstanţă. Nimeni nu poate înţelege de ce a ales să se sinucidă.

„Azi după prânz, agentul senior Slade a murit în urma eliberării unei arme de foc emise de poliție în interiorul secţiei de poliție Loganholme. Știu că sunteţi cu toţii alături de noi, păstrând familia, prietenii și colegii lui Kym în gândurile voastre în acest moment extrem de dificil. Aș dori, de asemenea, să mulțumesc sincer polițiștilor și celor care au ajuns primii la faţa locului, gândurile mele se îndreaptă către voi. Zilele următoare vor fi incredibil de dificile pentru echipa noastră, așa că vă îndemn pe toți să aveți grijă unul de celălalt”, a declarat un purtător de cuvânt al secţiei de poliţie.

Motivul pentru care ar fi recurs la gestul extrem

Comisarul Carroll a spus că au fost puse la dispoziţie opțiuni de sprijin pentru ofițeri, între care psihologi şi asistenți sociali pentru a-i ajuta pe cei îndureraţi să treacă peste perioada dificilă.

„Pentru toți membrii noștri, jelesc cu voi în seara asta”, a spus ea. „Cu onoare, Kym şi-a făcut mseseria”.

„Ar fi dat cămașa de pe ea oricui ar fi avut nevoie; era un sprijin pentru oricine, oriunde mergea”, a spus o altă colegă.

O a treia persoană a vorbit despre „agonia” prin care a trecut doamna Slade în săptămânile dinaintea morții sale. Ar fi avut mai multe probleme personale cu care nu ar mai fi făcut faţă. A fost şi rămâne o persoană iubită de atât de mulţi. Va fi amintită ca atare. Nu merita agonia prin care a trecut”.

Membrii comunității au pus flori în afara secției de poliție ca un omagiu. O anchetă asupra situației a fost deschisă de Comandamentul Standardelor Etice, sub supravegherea Comisarului pentru Crimă și Corupție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Nu merita agonia prin care a trecut". O poliţistă s-a sinucis în secţia în care lucra de peste 15 ani. Femeia din Australia a folosit pistolul din dotare