Antena Meniu Search
x

„Nu ştiam dacă să râd sau să plâng”. Un angajat, care a acceptat să fie plătit în numerar, a primit de la patron o găleată cu bani de 30 de kilograme, în Irlanda

de Monica Palade

la 21.09.2021, 10:20

„Nu ştiam dacă să râd sau să plâng” a fost replica unui angajat, care a acceptat să îşi primească ultimul salariu în numerar. Nu se aştepta însă să primească de la patron o găleată cu bani de 30 de kilograme.

Rian Keogh, un tânăr din Irlanda, a povestit pe pagina sa de Facebook că îşi aştepta cu nerăbdare ultimul său salariu, după ce a lucrat timp de două luni la un restaurant din Dublin, dar nu se aştepta nicio clipă la ce avea să urmeze.

A primit o găleată de bani

„Îmi aşteptam ultimul salariu de săptămâni”, a mărturisit Rian pe contul său de Twitter. Șeful său i-a spus că nu mai are datele sale bancare, așa că a întrebat dacă poate să-l plătească în numerar. O cerere acceptată de Rian, dar nu ştia ce îl aşteaptă de fapt.

Şeful său l-a contactat pentru a-i spune că „salariul” îl aștepta în fața ușii din față a barului. „În sfârșit mi-am luat salariul, dar într-o grămadă de bani”, explică el pe rețeaua de socializare.

Găleată în care au fost puşi banii era, de fapt, umplută cu monede de 5 cenți şi cântărea nu mai puțin de aproape 30 de kilograme. Mulți utilizatori de internet l-au sfătuit să raporteze comportamentul fostului său șef.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » „Nu ştiam dacă să râd sau să plâng”. Un angajat, care a acceptat să fie plătit în numerar, a primit de la patron o găleată cu bani de 30 de kilograme, în Irlanda