Antena Meniu Search
x

"Nu știu ce a făcut acest copil ca să merite asta”. Și-a torturat și ucis fetița de 3 ani, apoi i-a lăsat rămășițele carbonizate pe un teren de sport, în SUA

Monstru deghizat în mamă. O femeie din SUA și-a torturat și ucis fetița de doar 3 ani, apoi i-a lăsat rămășițele carbonizate pe un teren de sport. 

de Redactia Observator

la 15.09.2023, 17:04

Și-a torturat și ucis fetița de 3 ani, apoi i-a lăsat rămășițele carbonizate pe un teren de sport, în SUA
Și-a torturat și ucis fetița de 3 ani, apoi i-a lăsat rămășițele carbonizate pe un teren de sport, în SUA - Delaware DOJ

Kristie Haas, în vârstă de 31 de ani, a fost condamnată ieri la 30 de ani de închisoare pentru uciderea fetiței sale, Emma Grace Cole. Micuța a îndurat tratamente groaznice din partea celei care i-a dat viață. Copila era ținută fără mâncare și torturată în moduri grotești, potrivit Mirror.

Îmi pare rău pentru toată durerea pe care am provocat-o”, a spus femeia în fața judecătorului.

Rămășițele carbonizate ale micuței Emma au fost lăsate pe un teren de fotbal și au fost găsite de un bărbat care plimba câini.Autoritățile au dezvăluit că micuța și frații ei au fost supuși unor tratamente „disciplinare” grotești. Copiii erau înfometați și epuizați fizic. După moartea Emmei, rudelor li s-a spus că micuța se află într-o unitate pentru copii cu boli mintale. Mama copilei a declarat că micuța îl „avea pe diavol în ochi”.

Tatăl biologic al copilei, distrus 

Pe acelaşi subiect

Brandon Haas, în vârstă de 41 de ani, tatăl vitreg al micuței, a fost și el condamnat la patru ani de închisoare.

Știam că totul este greșit”, a declarat mama copilei, în timpul procesului.

Nu voi înțelege niciodată de ce Emma Grace a trebuit să-și piardă viața. Nu știu ce ar fi putut face acest copil mic pentru a merita asta”, a spus printre lacrimi tatăl biologic al Emmei, Joshua Douthitt.

Judecătorul a ordonat ca femeii să nu i se permită contactul cu ceilalți copii ai săi cât timp sunt încă minori, cu excepția cazului în care un tribunal din Indiana o permite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Nu știu ce a făcut acest copil ca să merite asta”. Și-a torturat și ucis fetița de 3 ani, apoi i-a lăsat rămășițele carbonizate pe un teren de sport, în SUA