Antena Meniu Search
x

„Nu vreau. Mi-e frică”. Momentul în care o femeie înjunghie un poliţist aflat în misiune. Ofiţerul american intervenea la un accident

Imaginile camerei de supraveghere montate pe un poliţist american, publicate de Biroul Șerifului din St. Lucie de pe coasta de est a Floridei, arată cum agentul de 22 de ani care este înjunghiat în gât de o femeie de 21 de ani, în timp ce acesta investiga un accident de circulație.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 30.03.2022, 16:20

Femea avea ascuns la spate un cuţit
Femea avea ascuns la spate un cuţit - Captura Video

Ofiţerul Cody Colangelo a mers la o misiune, după ce poliţiştii au fost anunţaţi că o maşină s-a răsturnat în jurul orei 23:00, dar când a ajuns la locul accidentului a găsit un vehicul gol.

Martorii i-au spus acestuia că șoferul, care a fost identificat ulterior drept Leigha Michelle Day, în vârstă de 21 de ani, a părăsit mașina și a fugit pe un terasament, scrie The Independent.

Joi, biroul șerifului a transmis că femeia era extrem de afectată de eveneiment, atunci când ofiţerul a început să îi vorbească. Videoclipul îl arată pe ofițer coborând niște scări către şoferiţă, care se plimbă pe lângă malul apei şi începe să poarte un dialog cu aceasta.

Poliţist: Ce se întâmplă?

Pe acelaşi subiect

Şoferiţa: Nu știu

Poliţist: Ai fost implicată într-un accident? Doamnă, veniți aici. Nu plecaţi

Colangelo se îndreaptă apoi spre femeie, care pare din ce în ce mai supărată.

Poliţist: Mergi sus, bine? Să ieșim din această zonă de apă

Şoferiţa: Nu vreau. Mi-e frică

Poliţist: Nu fugi. Mergeți încet

Femeia acceptă apoi să urce scările la rugămintea ofiţerului, care o urmaPe la jumătatea scărilor, femeia poate fi văzută  întorcându-se brusc și apoi îl înjunghie pe ofițer în gât, iar acesta din urmă începe să ţipe. Autoritățile au spus că artera lui carotidă a fost tăiată în timpul atacului.

Poliţistul a fost operat de urgenţă

Femeia a fugit, în timp ce ofițerul a tras un foc în direcția ei, dar a ratat-o. Biroul șerifului a spus că poliţistul a urmărit-o pe Day în timp ce punea presiune pe rana lui pentru a opri sângerarea.

În ciuda rănirii sale, domnul Colangelo, care s-a alăturat agenției în 2020, a putut să solicite ajutor prin staţie. Femeia a fost mai târziu găsită și reținută.

Bărbatul a fost operat timp de două ore la Spitalul HCA Florida Lawnwood după înjunghiere. O parte din artera gâtului i-a fost înlocuită cu una luată de pe picior. „De obicei, oamenii nu rezistă după această rănire”, a declarat Dr. Christopher Binette, care a realizat operația. Medicul a adăugat că aplicarea unei presiuni pe gât a fost de mare ajutor pentru poliţist. "Probabil lucrul care a fost cea mai importantă manevră înainte de a ajunge aici”.

Anchetatorii cred că femeia se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor atunci când a avut loc înjunghierea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » „Nu vreau. Mi-e frică”. Momentul în care o femeie înjunghie un poliţist aflat în misiune. Ofiţerul american intervenea la un accident