Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto "Nu vreau să cred, dar Tatiana nu mai este. Adio, Tanya, îmi voi aminti și te voi iubi mereu”. Artistul şi prezentatorul rus Prohor Șaleapin, în doliu după ce şi-a pierdut soţia milionară

Doliu pentru artistul şi prezentatorul TV rus, Prohor Șaleapin, după moartea partenerei sale de viaţă, milionara Tatiana-Claudia Davis, în vârstă de 42 de ani.

de Monica Palade

la 04.10.2021 , 08:20

Cei doi abia se căsătoriseră, pe 31 iulie anul acesta, iar nunta a avut loc la clubul ,,Intriga” din Las Vegas.

I-a murit soţia milionară la două luni de la nuntă

Femeia s-a stins din viaţă, după ce s-a infectat cu Covid-19 şi a ajuns la spital în stare gravă. Alături de milionară s-au îmbolnăvit şi părinţii acesteia, care locuiau împreună cu ei în conacul lor din Las Vegas. Potrivit lui Prohor Șaleapin, el nu s-a simțit rău, pentru că îşi făcuse vaccinul.

Articolul continuă după reclamă

„Îmi este greu să scriu asta și chiar nu vreau să cred, dar Tanya nu mai este … Adio, Tanya. Îmi voi aminti și te voi iubi mereu”, a scris artistul, relatează gazeta.ru, citată de unica.md.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Mapamond » "Nu vreau să cred, dar Tatiana nu mai este. Adio, Tanya, îmi voi aminti și te voi iubi mereu”. Artistul şi prezentatorul rus Prohor Șaleapin, în doliu după ce şi-a pierdut soţia milionară