Antena Meniu Search
x

"Nu-mi vine să cred că e real". O tânără de 23 de ani, producătoare TV, a murit după ce s-a desprins de un leagăn şi a căzut aproape 10 metri în gol

O producătoare de ştiri din California a murit tragic, după ce a căzut aproape 10 metri în gol de pe un leagăn legat cu funie la înălţime, în zona lacului Folsom. Familia, prietenii şi colegii nu pot accepta pierderea dureroasă şi spun că tânăra era “o personalitate vibrantă, cu un entuziasm nemărginit, plină de veselie, culoare şi bucurie”.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.08.2023, 17:59

Kathryn Hoedt, în vârstă de 23 de ani, cunoscută între prieteni drept Katie, a murit pe 12 august, căzând aproape 10 metri în gol, după ce s-a desprins inexplicabil de pe un leagăn prins cu frânghie la înălţime, în zona lacului Folsom din California. Un echipaj de la salvare a ajuns imediat la faţa locului. A fost transportată de urgenţă la spitalul medical Roseville, însă la scurt timp a fost declarat decesul.

Katie era absolventă a Universităţii din New York şi lucra în redacţia KCRA din octombrie 2022. Era producător pentru o emisiune matinală şi se putea mândri cu faptul că “aducea îmbunătăţiri neaşteptate, avea o personalitate vibrantă şi un entuziasm nemărginit, pe lângă râsul contagios”, mărturiseşte Derek Schnell, director de ştiri la KCRA, potrivit Mirror. “Era, de asemenea, tare mândră că e jurnalist şi era foarte hotărâtă să muncească şi să contribuie cu orice în domeniul ăsta. Avea un viitor strălucit înainte şi suntem profund devastaţi”, a adăugat el.

Familia, devastată după aflarea cumplitei veşti

Nu-mi vine să cred că este real, ştii...era o rază de soare, o lumină strălucitoare. Am încercat să lucrez astăzi şi efectiv nu am putut pentru că ştiam că n-o să mai primesc niciun apel de la Katie şi că nu mă va mai suna vreodată şi că va trebuie să mă obişnuiesc cu treaba asta. Nu mă voi obişnui niciodată”, a mărturisit mama ei, Beth.

Accidentul a provocat noi dezbateri în privinţa măsurilor de siguranţă pentru zonele publice de agrement, mai ales unde sunt amplasate astfel de leagăne. Un oficial al parcului i-a sfătuit pe oameni să nu folosească astfel de improvizaţii: “Nu ştii cine leagă frânghia sus, nu ştii cât de bine e legată, nu cunoşti copacul, nu cunoşti ramura lui. Orice poate ceda și este extrem de periculos”, a declarat pentru KCRA Barry Smith, șef al districtului Gold Fields din California State Park.

Katie Hoedt a urmat facultatea la San Jose State University din Bay Area. Profesorii și şefii departamentului de jurnalism SJSU au descris-o ca pe o tânără muncitoare şi dedicată.

„Nu o voi uita niciodată. Era în primul an când mi-a fost elevă, în toamna anului 2018 și a venit după oră să întrebe dacă există vreo oportunitate de a lucra la o publicație studențească”, a declarat Dona Nichols, profesor SJSU și consilier al departamentului de jurnalism pentru SFGATE. „Apoi mi-a arătat mostre din propria ei publicație pe care o postase online. O tânără cu un viitor strălucit

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Nu-mi vine să cred că e real". O tânără de 23 de ani, producătoare TV, a murit după ce s-a desprins de un leagăn şi a căzut aproape 10 metri în gol