Antena Meniu Search
x

Nuntă de coșmar: Mireasa s-a prăbușit în fața altarului, la doar câteva secunde după ce a spus "Da". "Acum este o glumă de familie"

Cea mai frumoasă zi din viața ei s-a transformat într-una de coșmar, după ce a leșinat chiar în fața altarului, la doar câteva secunde după ce a spus „Da”. Deși atunci nu se simțea deloc bine, acum toate au trecut, iar pentru familie a devenit o amintire de care râd cu plăcere.

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 17:12

Un clip postat pe TikTok o arată pe Catherine Franks care se prăbușește în fața altarului bisericii la câteva momente după ce s-a căsătorit cu soțul ei, din cauza căldurii și deshidratării. Tânăra în vârstă de 28 de ani a suportat temperaturi de 37 de grade de mai bine de 40 de minute, când capul ei a început să se învârtească, la scurt timp după ce a spus „Da”.

A leșinat după "Da"

Într-o altă filmare, mireasa apare întinsă pe podeaua altarului, în timp ce toată lumea îi face vânt. Imaginile au avut 500.000 de vizualizări.

„Cred că tocmai spusesem „Da” și așteptam rugăciunea finală, așa că ne-am căsătorit din punct de vedere tehnic. Stăteam acolo de vreo 40 de minute. Soțul meu știa că ceva nu este în regulă și s-a tot uitat la mine și i-am spus „Cred că o să leșin”. Am început să am o vedere în ceață și să mă simt cu adevărat amețită. Următorul lucru pe care l-am știut a fost că m-am trezit și am văzut cizme în jurul meu pentru că tatăl și soțul meu purtau cizme de cowboy”, a povestit mireasa, potrivit Daily Mail. 

Pe acelaşi subiect

Catherine, care și-a cunoscut soțul pe aplicația de întâlniri Hinge înainte de a se logodi în august 2022, a spus că a reușit să se liniștească după incident, când proaspătul ei soț a ajutat-o să se liniștească. „Am încercat să mă adun pentru că toți acești oameni erau aici și mă priveau. M-am gândit că trebuie doar să mă ridic și să termin. Era atât de cald la altar cu toate luminile. Soțul meu era foarte îngrijorat pentru mine. Am auzit oameni spunând „este bine? Dă-i niște apă”. Mi-a spus „e în regulă, o să fii bine”, chiar m-a convins să nu mă sperie prea mult. Sunt o persoană destul de neîndemânatică, așa că m-am obișnuit să mi se întâmple așa ceva. Mulți oameni au venit la mine la recepție și m-au întrebat dacă sunt bine”.

Catherine, care s-a căsătorit cu profesorul Alex Franks, în Breaux Bridge, Louisiana, SUA, pe 7 iulie 2023, a spus că momentul s-a transformat într-o „glumă de familie” printre cei mai apropiați și dragi ei.

Tânăra, care așteaptă acum o fetiță în luna aprilie, a mai spus: „Nu am leșinat din nou, dar mi s-a făcut iarăși rău în autobuzul spre recepție, dar apoi am fost bine pentru tot restul nopții. M-am dus de fapt la camera de urgență a doua zi pentru că bănuiam că aveam un mic virus și eram atât de deshidratată. Pe vremea aceea era îngrijorător, dar acum ne uităm înapoi și râdem. E amuzant acum. A făcut ziua foarte memorabilă! Acum este o glumă de familie. Acesta va fi un moment amuzant pe care îl putem împărtăși cu fiica noastră în anii următori!”, a mai spus Catherine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Nuntă de coșmar: Mireasa s-a prăbușit în fața altarului, la doar câteva secunde după ce a spus "Da". "Acum este o glumă de familie"