Antena Meniu Search
x

Până când moartea ne va despărţi. Nuntă programată în 48 de ore, după ce miresei i s-a mai dat doar o săptămână de trăit, în Anglia

Doar o săptămână de trăit. Atât i-au mai dat medicii unei femei, care suferea de o boală în fază terminală. Şi cum visul său era să se căsătorească cu omul iubit, toată lumea a încercat să îi organizeze nunta în mai puţin de 48 de ore.

de Monica Palade

la 25.10.2021, 14:55

Nuntă programată în 48 de ore, după ce miresei i s-a mai dat doar o săptămână de trăit

La nunta lui Ann Ruddock, 56 de ani, din Blurton, Stafford, Anglia, cu Keith Pearce, 55 de ani, au participat 40 de persoane, membri ai familiei şi prieteni. Ceremonia a avut loc la casa celor doi, unde femeia îşi va petrece şi ultimele zile.

Cuplul era logodit de 10 ani, dar nu au simţit nevoia să se grăbească să se căsătorească. Până acum. Când Ann Ruddock a fost diagnosticată cu cancer de plămâni, i s-a dat iniţial între patru şi şase luni de trăit. Însă pe 19 octombrie, a primit vestea şoc: doar o săptămână de trăit.

Doar o săptămână de trăit

Cuplul a fost ajutat de asistenta socială de la ospiciu Jackie Murray să îşi vadă visul împlinit. „Suntem foarte recunoscători tuturor care au donat şi ne-au oferit sprijin în ultimele zile. Nu îi ştim pe oame ii care ne-au ajutat, dar suntem atinşi de bunătatea lor şi dorinţa de a ne ajuta”, a scris cuplul.

„Când am aflat despre prognosticul scurt al lui Ann şi dorinţa lor de a se căsători am fost determinată să fac tot ce pot ca să îi ajut. Keith şi Ann sunt atât de calzi şi m-am simţit onorată că m-au invitat şi pe mine în casa lor ca să împărtăşesc cu ei ziua lor specială”, a declarat Jackie Murray.

Ospiciul a apelat la compania Leek Weddings, condusă de Emma Wiseley, care organizează evenimente speciale gratuite pentru oamenii în faze terminale. Aşa că în doar 48 de ore, Ann şi Keith şi-au văzut visul împlinit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Până când moartea ne va despărţi. Nuntă programată în 48 de ore, după ce miresei i s-a mai dat doar o săptămână de trăit, în Anglia