Antena Meniu Search
x

Video O bătrână de 93 de ani face senzaţie pe TikTok. Dansează, dă sfaturi de modă şi spune că e o rebelă: "Vârsta este doar un număr"

Dansează, se machiază, sunt mereu puşi pe şotii şi au devenit vedete pe internet. Nu vorbim de tinerii de pe TikTok, ci de bunicii care demonstrează că vârsta e doar un număr. Au milioane de abonaţi, iar internetul i-a botezat grandfluenceri.

de Redactia Observator

la 29.09.2021, 16:36

Vezi și

La 93 de ani, Baddie Winkle petrece ca la 20. Se machiază, face coregrafii şi spune că e o rebelă. Nonconformismul i-a adus peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram şi o mulţime de colaborări cu branduri cunoscute.

Baddie Winkle, influcent: Niciodată nu am ştiut cum trebuie să te simţi. Vârsta este doar un număr.

Din casa sa din statul New York, Candace Cima oferă sfaturi de modă pe contul ei, la vârsta de 74 de ani. Şi Joan McDonald se bucură de o popularitate uriaşă. Are 75 de ani, dar se antrenează zilnic în sala de sport şi motivează oamenii să fie activi.

Joan MacDonald, influencer: Sunt împotriva celor care le spun oamenilor în vârstă: "Nu ar trebui să faci asta sau nu ar trebui să faci acel lucru din cauza vârstei tale." Dar ce are vârsta de a face cu asta?

Patru prieteni la pensie fac senzaţie pe internet. Totul a pornit de la un nepot care le-a filmat conversaţiile savuroase şi le-a postat pe TikTok. Şi, ei bine, sunt pe placul tuturor. Vedete precum Rihanna s-au abonat la canalul lor, iar internautii îi numesc grandfluencers, adică bunicii influenceri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O bătrână de 93 de ani face senzaţie pe TikTok. Dansează, dă sfaturi de modă şi spune că e o rebelă: "Vârsta este doar un număr"