Antena Meniu Search
x

O britanică a venit până în România să se facă vrăjitoare. E convinsă că fantoma fostului soț o bântuie: "Am început să comunic cu spiritele"

O femeie de 40 de ani din Marea Britanie a călătorit până în România pentru a se face vrăjitoare, convinsă fiind că fantoma fostului soț o bântuie. 

de Redactia Observator

la 11.04.2024, 09:55

O britanică a venit până în România să se facă vrăjitoare. E convinsă că fantoma fostului soț o bântuie
O britanică a venit până în România să se facă vrăjitoare. E convinsă că fantoma fostului soț o bântuie - Shutterstock / poză ilustrativă

Brocarde, în vârstă de 40 de ani, susține că are puteri paranormale. Pentru a-și înțelege și controla "magia", femeia a venit în România pentru a deveni vrăjitoare. S-a aventurat la marginea Bucureștiului pentru a o vizita pe Mihaela Minca, cea mai renumită vrăjitoare din România. Acolo, s-a alăturat fiicelor Mihaelei pentru a învăța cum să-și valorifice puterile, potrivit Mirror

A venit în România să se facă vrăjitoare

Femeia susține că a fost "căsătorită" cu un fantomă. Ea spune că a divorțat după un an, acuzând spiritul de infidelitate. 

„Am fost onorată să fiu invitată în casa Mihaelei, pentru că am o astfel de perspectivă personală asupra vrăjitoriei mi-a sporit înțelegerea spiritualității. Nu mă așteptam să am vreo vrajă asupra mea, dar când îți petreci ziua ca vrăjitoare, nimic nu este imposibil. Vrăjitoarele cred că nimic nu se întâmplă fără motiv, și eu cred asta. Știam că viața de după Edwardo nu va reveni niciodată la „normal” și sunt de acord cu asta, cred că a existat un motiv pentru care am început să comunic cu spiritele și nu mă mai tem să învăț mai multe iar viața este o aventură acum!”, a declarat femeia. 

Femeia a făcut și o vrajă prin care să scape de fantoma fostului soț care încă o bântuie, spune ea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O britanică a venit până în România să se facă vrăjitoare. E convinsă că fantoma fostului soț o bântuie: "Am început să comunic cu spiritele"