Antena Meniu Search
x

Foto O fată de 13 ani, înjunghiată de 114 ori și abandonată într-o pădure, în SUA. Criminalul are 14 ani și riscă închisoare pe viață

Un băiat de 14 ani a înjunghiat-o de 114 ori pe Tristyn Bailey, o majoretă în vârstă de 13 ani. Adolescentul riscă pedeapsa maximă, cu închisoarea pe viață, potrivit procurorilor din SUA. Criminalul și-a recunoscut fapta, la un an de la comiterea faptei.

de Cristina Cruceru

la 07.02.2023, 12:17

O fată de 13 ani, înjunghiată de 114 ori și abandonată într-o pădure, în SUA
O fată de 13 ani, înjunghiată de 114 ori și abandonată într-o pădure, în SUA - Facebook, Profimedia

Un adolescent din Florida, acuzat că a înjunghiat o majoretă de 13 ani de 114 ori în urmă cu aproape doi ani, a pledat luni vinovat de crimă cu premeditare, au declarat autoritățile din SUA. Pledoaria în cazul înjunghierii lui Tristyn Bailey a venit cu o zi înainte să înceapă procesul lui Aiden Fucci, care avea 14 ani când a fost arestat pentru crima din 9 mai 2021.

"Astăzi a fost un pas important în acest caz", a declarat procurorul general R.J. Larizza. Procurorii vor solicita pedeapsa maximă, a adăugat el - o condamnare pe viață. Într-o declarație publică, familia lui Tristyn a spus că era încrezătoare că procurorii ar fi obținut un verdict de vinovăție, dar că pledoaria surpriză a adus "o ușurare semnificativă", scrie Today.

"La fel cum Tristyn a luptat pentru viața ei, noi am luptat în egală măsură pentru ea și nu am fi fost de acord cu nicio înțelegere", se arată în declarație.

Adolescenta, găsită fără viață într-o pădure

Tristyn a fost găsită moartă într-o pădure de lângă Jacksonville. Criminalul a declarat autorităților că s-a certat cu Tristyn și a împins-o la pământ, după ce au plecat de la un prieten comun. "Nu am fost niciodată în stare să mă uit la ea". El a fost arestat pe 10 mai, în 2021, și acuzat inițial de crimă de gradul doi.

Câteva zile mai târziu, magistrații l-au pus sub acuzare pentru crimă de gradul întâi, iar Fucci urma să fie judecat ca un adult. Fata a fost înjunghiată de 114 ori, iar crima a fost una cu premeditare. Adolescentul vinovat este așteptat să revină în fața instanței pe 23 februarie, când un judecător va programa o dată pentru pronunțarea sentinței.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » O fată de 13 ani, înjunghiată de 114 ori și abandonată într-o pădure, în SUA. Criminalul are 14 ani și riscă închisoare pe viață