Antena Meniu Search
x

O mamă a trei copii a murit în timp ce se afla la o nuntă, în Irlanda. Femeia a alunecat şi s-a lovit la cap

O nuntă s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru un bărbat, care şi-a pierdut „frumoasa soţie”, după ce aceasta a căzut la fericitul eveniment.

de Monica Palade

la 17.03.2022, 10:17

O mamă a trei copii a murit în timp ce se afla la o nuntă, în Irlanda. Femeia a alunecat şi s-a lovit la cap - Gofundme.com

Kirsty Connor a murit, după ce s-a lovit la cap. Mama a trei copii din Wolverhampton, Anglia, vorbea cu prietenii şi familia afară, când a alunecat şi a căzut. O ambulanță a fost chemată la evenimentul care avea loc în Co Carlow, Irlanda, dar medicii nu au reușit să o salveze.

A murit în timp ce se afla la o nuntă

„Am venit în Irlanda sâmbătă, 12 martie, pentru nunta verișoarei mele, Kate. Soția mea a murit în mod neașteptat în acea noapte. Trebuia să mergem acasă la bebelușii noștri, duminică dimineața. Ea a fost sufletul petrecerii în acea noapte, dar a fost soarele din viața mea, în fiecare zi, timp de 16 ani”, a povestit Niall.

El a adăugat că nunta a fost primul eveniment după mult timp al lui şi al soției sale. Şi sora lui Niall, Michelle, a povestit că mămica a economisit bani pentru a plăti biletele pentru a participa la eveniment.

Pe acelaşi subiect

Vorbind despre momentul în care Kirsty a murit, Michelle a povestit: „Stătea în fața ușii și fuma cu partenerul meu și cu partenera fratelui meu, Jessica, și literalmente, credem noi, a alunecat, a căzut și s-a lovit în cap și pur şi simplu a murit. A aşteptat timp de o oră ambulanţa, era un medic la eveniment, a făcut tot ce a putut.

Apoi au încercat să o resusciteze aproximativ 25 de minute în ambulanță, dar a fost declarată moartă la nuntă. Când a căzut, mă gândeam că o să fie jenată. Haide, ridică-te, dar pur și simplu nu s-a mai trezit niciodată, niciunul dintre noi nu și-a dat seama că este atât de grav pe cât a fost. A fost ca într-un coșmar, cineva merge la o nuntă și moare”.

Michelle a mai spus că femeia a fost o „mamă uimitoare” și că era ărima ei călătorie în Irlanda, deoarece era însărcinată în celelate ocazii. Ea a explicat că în acel moment sărbătoreau nunta verișoarei lui Niall, Kate, și a soției ei, Susan - și au avut o „zi minunată” până la căderea tragică. „A fost și ziua lor și s-a întâmplat asta, pur și simplu nu-ți vine să crezi”.

Soțul lui Kirsty, Niall, strânge acum bani pentru a-și aduce soția acasă, la Wolverhampton. S-au strâns până acum peste 24.000 de lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O mamă a trei copii a murit în timp ce se afla la o nuntă, în Irlanda. Femeia a alunecat şi s-a lovit la cap