Antena Meniu Search
x

O femei din SUA care a stat 13 ani în spatele gratiilor nevinovată a absolvit acum facultatea cu cele mai mari note: "Am lăsat deoparte rușinea"

O femeie care și-a petrecut 13 ani în spatele gratiilor pentru o infrațiune pe care nu a comis-o a absolvit acum o facultate de elită, marcând un nou capitol în viața ei.

de Redactia Observator

la 14.11.2023, 18:49

O femei din SUA care a stat 13 ani în spatele gratiilor nevinovată a absolvit acum facultatea cu cele mai mari note
O femei din SUA care a stat 13 ani în spatele gratiilor nevinovată a absolvit acum facultatea cu cele mai mari note - 11Alive/Youtube

Cazul Michellei Morrison este adesea descris ca „un loc greșit, un moment greșit”. Ea a petrecut 13 ani în închisoare după ce un juriu a stabilit-o pe femeie vinovată de un jaf pe care, de fapt, nu l-a comis. De atunci, a fost catalogată drept infractor, potrivit Mirror.

„Să văd că oamenii mă judecă pentru toate acele lucruri m-a durut foarte tare”, a spus ea. 

Nu s-a lăsat învinsă de obstacole

Michelle a decis să nu stea degeaba cât se află în spatele gratiilor și a luat cursuri universitare. La un an după ce a fost eliberată, a absolvit facultatea cu cele mai mari note.

Pe acelaşi subiect

"Mă simt onorată acum. Am lăsat deoparte rușinea", a spus Michelle.

În 2007, procurorii au susținut că Michelle, despre care se crede că era o lucrătoare sexuală la acea vreme, a fost complice la un jaf armat și că a furat cel puțin 40.000 de dolari dintr-un apartament. Într-o întorsătură drastică a evenimentelor, procurorul districtual al comitatului Fulton Fani Willis, care urmărește condamnarea penală a fostului președinte Donald Trump pentru eforturile sale de a influența alegerile din 2020, a decis să analizeze cazul lui Michelle.

Judecătorul a fost de acord în cele din urmă de acord cu Michelle că sentința ei este nedreaptă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O femei din SUA care a stat 13 ani în spatele gratiilor nevinovată a absolvit acum facultatea cu cele mai mari note: "Am lăsat deoparte rușinea"