Antena Meniu Search
x

O femeie a înscenat sinuciderea iubitului ei, pentru a-i moșteni întreaga avere. Judecătorii australieni au condamnat-o la 40 de ani de închisoare

O femeie din Australia a fost condamnată la 40 de ani de închisoare, după ce a înscenat sinuciderea concubinului ei, totul cu scopul de a putea moşteni averea acestuia.

de Redactia Observator

la 21.02.2022, 14:47

Câteva probe au dat-o de gol pe femeie
Câteva probe au dat-o de gol pe femeie - Twitter @Mothersofsons1

Natasha Beth Darcy, care în prezent are 46 de ani, l-a sedat şi gazat pe partenerul ei de viaţă, Mathew Dunbar, în vârstă de 42 de ani, pe 2 august 2017. Acesta a fost găsit fără viaţă în locuinţa lui din oraşul Walcha.

Femeia a aranjat apoi întreaga scenă pentru ca totul să pară o sinucidere, însă cîteva detalii importante i-au scăpat, astfel că anchetatorii şi-au dat imediat seama că au de a face cu o crimă şi nu cu o sinucidere aşa cum susţinea australianca.

Înainte de a-şi omorî partenerul, femeia ar fi căutat pe Google informaţii despre cum să poată realiza o crimă perfectă. În timpul anchetei, procurorii au descoperit diverse căutări precum pianjenii roşii ucigaşi, ciuperci otrăvitoare şi diferite sintagme despre cum poate fi ucis un om, scrie The Guardian.

A ucis pentru avere

Pe acelaşi subiect

Cei doi se cunoscuseră în 2014, pe o aplicaţie de dating, iar la scurt timp femeia a început să facă presiuni asupra australianului pentru a-şi schimba testamentul astfel încât ea să fie singura moştenitoare a proprietăţii sale în valoare de 3,5 milioane de dolari. Imediat după ce anchetatorii au pus toate probele cap la cap, femeia a fost condamnată la 40 de ani de închisoare, cel mai devreme putând fi eliberată condiţionat în 2047. Judecătoarea Julia Lonergan a catalogat crima ei drept „stângace și urâtă”.

„Pe măsură ce timpul trecerea, abuzul emoțional și atacurile fizice s-au transformat într-o metodă mai concentrată și mai sigură pentru a obține rezultatul dorit. Infractoarea a fost insensibilă, necruțătoare și fără inimă în atingerea scopului ei de a scăpa de Mathew. Minciunile și metodele ei au fost stupide, neîndemânatice și urâte, dar au reușit, din păcate, să-și atingă obiectivul - moartea lui Mathew. Însă infractoarea nu a știut să-ți acopere urmele”, a adăugat Julia Lonergan.

Cu câţiva ani înainte, Darcy a mai fost condamnată pentru că și-a agresat fostul soț, pe care l-a lovit cu un ciocan în cap în timp ce dormea. După câteva zile, l-a sedat și a incendiat casa, însă acesta a reuşit să se salveze la timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » O femeie a înscenat sinuciderea iubitului ei, pentru a-i moșteni întreaga avere. Judecătorii australieni au condamnat-o la 40 de ani de închisoare