Antena Meniu Search
x

Video Un pensionar din Lugoj s-a sinucis, după ce ar fi aflat cât are de plată la factura de energie electrică

Caz şocant în Lugoj. Un bărbat de 67 de ani a fost găsit spânzurat în apartamentul în care locuia cu chirie. Acesta nu a lăsat niciun bilet de adio pentru a justifica gestul, dar apropiaţii spun că bărbatul nu ar mai fi rezistat după ce a primit factura la energie electrică.

Alin Stan
de Alin Stan

la 15.02.2022, 13:36

Vezi și

Cunoscuții cred că omul nu a mai rezistat după ce ar fi primit factura la energie electrică. Bărbatul avea niște datorii mai vechi de achitat, iar din cauza propririi a ajuns să încaseze lunar din pensie doar 300 de lei și asta după ce o viață întreagă a lucrat în domeniul textil.

Lugojeanul le-a spus celor apropiați că în aceste zile ar fi trebuit să plătească factură la curent și că ar fi însemnat să rămână fără bani. Niciunul dintre cunoscuți nu și-a imaginat că omul este atât de disperat. Luni au aflat că bărbatul și-a pus capăt zilelor.

Oamenii legii au verificat locuința și se pare că acesta nu a lăsat niciun bilet de adio pentru a-și justifică gestul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un pensionar din Lugoj s-a sinucis, după ce ar fi aflat cât are de plată la factura de energie electrică