Antena Meniu Search
x

Foto O femeie a murit tragic după ce un pod mobil s-a deschis în timp ce îl traversa cu bicicleta, în Florida: „A căzut 15 metri în gol şi a aterizat pe asfalt”

O femeie a căzut în gol de la o înălţime de circa 5 etaje, după ce un pod mobil din West Palm Beach, Florida s-a deschis în timp ce mergea cu bicicleta pe el. Incidentul şocant a avut loc duminică după-amiază.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 08.02.2022, 14:47

O femeie a murit tragic după ce un pod mobil s-a deschis în timp ce îl traversa cu bicicleta, în Florida

Poliţia din West Palm Beach a deschis o anchetă, după ce o femeie şi-a pierdut viaţa duminică după-amiază, când podul mobil pe care mergea cu bicicleta s-a deschis în mod neaşteptat. Femeia, a cărei vârstă şi identitate nu au fost făcute publice, mergea la pas cu bicicleta pe Royal Park Bridge, care leagă West Palm Beach de Palm Beach,când podul a început să se ridice, potrivit WPTV, afiliat NBC. Mai avea aproximativ 3 metri de parcurs până la capăt, când podul s-a deschis şi a căzut în gol de la mai bine de 15 metri înălţime, aterizând pe o porţiune de asfalt.

Un martor a încercat să o salveze pe femeie

„Femeia a încercat să se ţină de margine. Un martor din apropiere a încercat să o ajute, dar, în mod tragic, a căzut şi a aterizat pe asfalt”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din West Palm Beach, Mike Jachles, potrivit TODAY. „Există mai mulţi operatori de pod, iar operatorii de pod au anumite protocoale de siguranță de urmat, protocoale de siguranță specifice... care includ coborârea porților pentru vehicule, coborârea porților pentru pietoni și efectuarea mai multor confirmări vizuale că nu există nimeni la niciuna dintre trepte sau pe lângă acele porți.”

Un bărbat care stătea în apropiere a apucat-o pe femeie în timp ce cădea, dar nu a avut destulă forţă încât să o poată ţine până la venirea altor ajutoare, a declarat poliția pentru The Palm Beach Post.

Pe acelaşi subiect

Podul a fost închis timp de aproape șase ore duminică după-amiază, în timp ce poliția a investigat locul pentru a stabili cum a fost posibilă ridicarea podului înainte ca pietonii să elibereze zona. Urmează să fie examinate inclusiv imaginile camerelor de supraveghere din zonă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Circulaţia a fost redeschisă la ora 19, potrivit unei postări pe Facebook a poliției din West Palm Beach. Reprezentantul local pentru siguranța bicicliştilor, Juan Orellana, a declarat că podul este echipat cu sonerii care se activează înainte ca o poartă să fie coborâtă pentru a opri traficul şi abia apoi podul mobil este ridicat. Operatorul de pod a fost descris ca fiind "distrus, în stare de şoc" de ofiţerii de poliţie care au ajuns la faţa locului, potrivit The Palm Beach Post. Acțiunile acelei persoane înainte de deschiderea podului sunt investigate, spune poliția. O anchetă este în continuă desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O femeie a murit tragic după ce un pod mobil s-a deschis în timp ce îl traversa cu bicicleta, în Florida: „A căzut 15 metri în gol şi a aterizat pe asfalt”