Antena Meniu Search
x

O femeie a sărit din mașina aflată în mers pentru a se salva, după ce a fost răpită din fața casei, în SUA: "Am crezut că o să mă omoare”

O femeie a fost nevoită să sară dintr-o mașină care se afla în mișcare după ce ar fi fost răpită de un bărbat care i-a cerut o sticlă de apă.

de Redactia Observator

la 12.09.2022, 16:17

Femeia ar fi fost răpită de un bărbat care i-a cerut o sticlă de apă.
O femeie a sărit din mașina aflată în mers pentru a se salva, după ce a fost răpită din fața casei, în SUA - Profimedia

Jeremy Alexksa, în vârstă de 31 de ani, a abordat-o pe femeie din Vancouver, Washington, sâmbătă, 3 septembrie, la primele ore ale dimineții Victima, care nu a fost numită, se oprise să-și verifice cutia poștală când un bărbat i-a cerut niște apă și să îl ducă pe acesta până la cea mai apropiată benzinărie, relatează Mirror.

Bărbatul a amenițat-o pe femeie cu moartea

Bărbatul ar fi scos un cuțit și a amenițat-o pe femeie cu moartea, pentru a prelua controlul mașinii.Femeia a fost nevoită să sară din mașină când aceasta încă se afla în mers, pentru a utea scăpa de agresor. Aceasta a bătut în ușile caselr din apropiere pentru a putea a cere ajutor.

Am crezut că o să mă omoare”, a spus femeia în stare de șoc.

Vecinul, Jamie Woods, a declarat că zgomotul femeii l-au trezit pe el și pe familia lui în jurul orei 4:30, după ce a auzit-o pe femeie strigând disperată după ajutor. Jeremy s-a prezentat la Curtea Superioară a Comitatului Clark, fiind suspectat de răpire de gradul I, jaf de gradul I. Judecătorul Robert Lewis a stabilit cauțiunea la 765 de dolari și urmează să se prezinte în instanță pe 16 septembrie.

Potrivit autorităților, când Jeremy a fost arestat, au găsit pantofii femeii în interiorul mașinii sale, împreună cu telefonul mobil și poșeta. Ea avea și răni la coate iar hainele sale erau murdare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O femeie a sărit din mașina aflată în mers pentru a se salva, după ce a fost răpită din fața casei, în SUA: "Am crezut că o să mă omoare”