Antena Meniu Search
x

O femeie cu Covid a pierdut sarcina după ce medicii au pus-o să aştepte mai mult de două ore într-o parcare pentru a-i găsi o cameră izolată, în Anglia

O femeie din Anglia, însărcinată, dar care avea şi Covid, a pierdut sarcina, după ce medicii au pus-o să aştepte mai mult de două ore într-o parcare.

de Redactia Observator

la 23.09.2021, 17:45

Femeia încă aşteaptă explicaţii din partea autorităţilor
Femeia încă aşteaptă explicaţii din partea autorităţilor - Birmingham Live/BPM MEDIA via Metro Online
  • Femeia încă aşteaptă explicaţii din partea autorităţilor.

Fationa Nikolli locuieşte în Quinton şi era însărcinată în aproximativ opt luni când şi-a dat seama că nu mai simte fătul. Conform Metro Online, femeia, care era infectată şi cu noul coronavirus, a mers la Maternitatea din Birmingham pentru a solicita ajutorul medicilor.

A avut de făcut un drum de numai câteva minute, însă la maternitate s-a lovit de o reacţie neaşteptată din partea medicilor. Pentru că femeia avea Covid, medicii au pus-o să aştepte într-o parcare timp de mai bine de două ore, pentru a găsi un loc izolat în care să o consulte.

Femeia care a pierdut sarcina încă aşteaptă explicaţii din partea autorităţilor

În cele din urmă, medicii şi-au dat seama că situaţia este cât se poate de gravă, aşa că au dus-o direct în sala de operaţii. Din păcate, fătul era mort.

La mai bine de două luni de la tragedie, Fationa caută în continuare explicaţii şi se declară extrem de afectată de situaţie. Fationa mai spune că nu a mai fost contactată de autorităţi sau de reprezentanţii maternităţii. Totuşi, cei de la maternitate susţin că şi-au cerut deja scuze, dar spun şi că o anchetă este încă în desfăşurare, astfel că, cel puţin pentru moment, nu pot face mai multe comentarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O femeie cu Covid a pierdut sarcina după ce medicii au pus-o să aştepte mai mult de două ore într-o parcare pentru a-i găsi o cameră izolată, în Anglia