Antena Meniu Search
x

O femeie de 33 de ani a murit electrocutată în baie, în timp ce îi făcea duş fetiţei de 2 ani. Plânsetele copilei i-au alertat pe vecinii tinerei din Argentina

O femeie în vârstă de 33 de ani din Argentina a murit electrocutată în timp ce se pregătea să îi facă baie fiicei sale de doi ani. Tragedia a avut loc din cauza instalării necorespunzătoare a unui dispozitiv electric. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 29.08.2022, 18:22

O femeie de 33 de ani a murit electrocutată în baie
O femeie de 33 de ani a murit electrocutată în baie - Shutterstock - foto ilustrativ

Geronima Sunilda Sanchez Aquino a murit cu doar câteva clipe înainte să îi facă facă baie fiicei de doi ani. Copila a avut noroc pentru că a scăpat ca prin urechile acului de acelaşi sfârşit tragic, scrie The Mirror

Incidentul a avut loc în jurul orei 14.30, ora locală, joi, 25 august, în orașul Berisso, din provincia Buenos Aires, Argentina, scrie presa locală.

Potrivit anchetatoritor, totul s-ar fi întâmplat din cauza unui şoc electric pe care femeia l-a suferit din cauza unei defecţiuni a încălzitorului de apă care funcţiona pe curent, scrie The Mirror.

Vecinii au auzit plânsetele copilei şi astfel şi-au dat seama că în casa lor s-a întâmplat ceva. Când au mers să verifice, vecinii au descoperit că femeia fusese electrocutată. Imediat, cei care au găsit-o acolo au sunat la numărul de urgenţă.

Pe acelaşi subiect

Electrocutată în propria casă

Echipaje ale ambulanţei s-au grăbit la faţa locului şi au încercat minute bune să o salveze pe femeie, însă totul a fost în zadar, medicii nemaiputând decât să declare decesul ei. 

Din cauza naturii incidentului, la fața locului a fost chemată o Unitate de Poliție Științifică, înainte ca trupul victimei să fie dus la morgă pentru efectuarea autopsiei.

Autoritățile încă investighează incidentul și cauza morții, cazul fiind transferat acum la Departamentul Judiciar din La Plata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » O femeie de 33 de ani a murit electrocutată în baie, în timp ce îi făcea duş fetiţei de 2 ani. Plânsetele copilei i-au alertat pe vecinii tinerei din Argentina