Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Vrancea şi-a torturat ore întregi soţia. A electrocutat-o cu un cablu, apoi a băut erbicid pentru a se sinucide

Caz şocant în judeţul Vrancea. Un bărbat de 72 de ani şi-a torturat ore întregi soţia, apoi a încercat să se sinucidă. Femeia ar fi fost sechestrată şi electrocutată cu un cablu. Când a văzut că nu are nicio şansă de scăpare, bărbatul a încercat să îşi pună capăt zilelor şi a băut erbicid. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 27.07.2022, 10:50

Un bărbat din Vrancea şi-a torturat ore întregi soţia
Un bărbat din Vrancea şi-a torturat ore întregi soţia - Shutterstock - foto ilustrativ

Totul a avut loc în urmă cu 10 zile. Cu sdism, bărbatul a intrat în casă peste femeie şi a introdus în priză un cablu electric. Celelalte capete le-a pus pe corpul femeii pentru a o electrocuta, scrie Monitorul de Vrancea.

Sechestrată şi agresată de soţul violent

Într-un moment în care agresorul a ieşit din cameră, femeia a profitat de libertate şi a sunat la 112 pentru a informa autorităţile despre chinul la care a fost supusă. 

Ulterior, în încercarea de a scăpa de consecințe, bărbatul a băut erbicid, fiind internat câteva zile la Secția de psihiatrie. Între timp, ancheta a continuat, iar luni, după ce bărbatul a fost externat, procurorii au luat decizia de a solicita arestarea preventivă, admisă de instanță.

„(…) admite propunerea formulată Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea și în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului (…), cercetat pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor calificat, asupra unui membru de familie şi a infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26.07.2022 şi până la data de 24.08.2022 inclusiv. (…) dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Dispune încunoştiinţarea unui membru al familiei inculpatului despre măsura dispusă. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare”, se arată în comunicatul instanţei, potrivit sursei citate. 

Femeia a fost şi ea transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale ca urmare a agresiunilor primite. Se pare că bărbatul nu ar fi la prima batere, în trecut el a mai fost condamnat, după ce ar fi întreţinut relaţii intime cu o adolescentă de 13 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Vrancea şi-a torturat ore întregi soţia. A electrocutat-o cu un cablu, apoi a băut erbicid pentru a se sinucide