Antena Meniu Search
x

Video "Când am văzut-o arsă, am încremenit". Filmul torturii din Vrancea. Verişoara femeii, mărturii despre chinurile la care a fost supusă victima

Caz şocant în judeţul Vrancea. Un bărbat de 72 de ani a fost arestat preventiv după ce şi-a torturat soţia într-un mod demn de filmele de groază. Vă avertizăm că urmeză informaţii cu un puternic impact emotional! Individul a electrocutat-o ore în şir pe femeia de 66 de ani, supărat că aceasta a decis să divorţeze. Femeiaa ajuns la spital cu arsuri severe, dar şi cu mai multe coaste rupte. 

de Redactia Observator

la 28.07.2022, 09:09

Vezi și

Fapta odioasă s-a petrecut în noaptea de 17 iulie, în localitatea Urechești. Orbit de furie, după ce soția lui a depus actele de divorț, bărbatul de 72 de ani a pus la cale un plan diabolic de răzbunare.

Nicolae Pîrcălăbescu – prim procuror Tribunalul Vrancea: Pe fondul unei relaţii tensionate cu soţia, a pătruns în încăperea în care aceasta dormea, în jurul orelor 3-4. Cu ajutorul unui cablu electric pe care l-a smuls de la un televizor. A electrocutat-o pe 15% din suprafaţa corpului începând cu partea de jos a membrelor inferioare până în zona feţei. 

Femeia a reușit să scape din mâinile soţului abia dimineaţă. A pus imediat mâna pe telefon şi, cu ultimele puteri, a sunat la 112. Alertate de sirenele ambulanțelor, mai multe rude ale femeii au venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat.

Ecaterina Coman – verișoara victimei: Când am văzut-o arsă pe partea asta aici, am încremenit. Ea a adormit săraca, că i-a pus ceva în apă. A zis că a băut din apă şi a adormit. Şi înspre dimineaţă când s-a dezmeticit a simţit o bâzâială, aşa mi-a povestit. Şi a apucat-o de păr, i-a dat cu pumnii aici.

Pe acelaşi subiect

Torturată ore în şir de soţ

Reporter: Ei au mai avut probleme? Se certau?

Veicnă: Din câte ştiu, din câte se aude, cam da.

Ulterior, în încercarea de a scăpa de consecințe, bărbatul a băut erbicid, fiind internat câteva zile la Secția de psihiatrie. Ancheta a continuat, iar la începutul acestei săptămâni, după ce bărbatul a fost externat, a fost arestat preventiv. Femeia a rămas internată în spitalul Sfântul Pantelimon din Focșani.

Alina Cosma - Spitalul Sf. Pantelimon Focșani: De asemenea, pacienta a prezentat fracturi costale şi pneumotorax, lucru care complică evoluţia stării ei de sănătate. Pacienta va avea nevoie de o perioadă lungă de spitalizare în secţia de chirurgie plastică a spitalului.

În perioada în care inculpatul era la psihiatrie, femeia a obținut în instanță și un ordin de protecție. Potrivit acestuia, individul nu mai avea voie să se apropie de soţie sau de domiciliul ei timp de 6 luni. Bărbatul a mai fost închis în trecut, după ce a fost acuzat că a violat o fată de 13 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Când am văzut-o arsă, am încremenit". Filmul torturii din Vrancea. Verişoara femeii, mărturii despre chinurile la care a fost supusă victima