Antena Meniu Search
x

Video O femeie de 39 de ani îl acuză pe Nick Carter, de la Backstreet Boys, că a violat-o în 2001

Spectacolul TV de Crăciun al Backstreet Boys a fost retras după apariția acuzației de viol care îl vizează cântărețul Nick Carter, potrivit BBC.

de Redactia Observator

la 09.12.2022, 21:59

Vezi și

O emisiune specială de Crăciun a trupei Backstreet Boys a fost retrasă de postul de televiziune american ABC, după ce o femeie l-a dat în judecată pe cântărețul Nick Carter, susținând că acesta a violat-o în timpul unui turneu din 2001, când ea avea 17 ani, transmite Mediafax.

"A Very Backstreet Holiday" urma să fie difuzat pe 14 decembrie, dar nu mai figurează în programul de emisiuni speciale de sărbători al ABC, potrivit BBC. Vestea deciziei ABC de a retrage emisiunea festivă, care a fost filmată recent în Los Angeles, a fost raportată de Variety și Hollywood Reporter, care au adăugat că în locul ei vor fi difuzate filme.

Shannon Ruth îl acuză pe Nick Carter, de la Backstreet Boys, că a violat-o în 2001

Joi, un proces civil a fost intentat în Las Vegas de Shannon Ruth, acum în vârstă de 39 de ani, care a declarat că a participat la un spectacol din 2001.

Ruth, care suferă de paralizie cerebrală și este autistă, îl acuză pe cântăreț că a violat-o și că a infectat-o cu HPV. Avocatul ei, Mark Boskovich, a declarat că agresiunea s-a petrecut după ce a stat la coadă pentru un autograf după un concert în Tacoma, Washington. El a spus că Nick Carter a invitat-o în autobuz, „i-a dat o băutură cu gust ciudat pe care a numit-o suc VIP" și a violat-o.

Avocatul lui Nick Carter a susținut că plângerea este „lipsită de temei legal" și „complet neadevărată".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O femeie de 39 de ani îl acuză pe Nick Carter, de la Backstreet Boys, că a violat-o în 2001