Antena Meniu Search
x

Trupa Backstreet Boys, pe primul loc în topul Billboard, cu albumul DNA

Trupa Backstreet Boys, care a scris istorie în muzica pop la sfârşitul anilor 90, se află pe primul loc în topul Billboard. Şi a reuşit această performanţă după aproximativ două decenii.

de Redactia Observator

la 05.02.2019, 12:57

Vezi și

Trupa Backstreet Boys, care a scris istorie în muzica pop la sfârşitul anilor 90, se află pe primul loc în topul Billboard. Şi a reuşit această performanţă după aproximativ două decenii. Abia lansat, cel mai nou album al trupei are succesul la care sperau cei cinci membri ai formaţiei americane.

După o pauză de 20 de ani, în care membrii au fost ocupaţi cu proiecte solo, trupa Backstreet Boys a revenit la formula iniţială. Şi se bucură de o nouă perioadă minunată.

Albumul cu care şi-a făcut revenirea domină vânzările în Statele Unite. Lansat pe 25 ianuarie, discul „DNA" s-a vândut în peste 200 de mii de exemplare, în numai o săptămână.   

"DNA" este al treilea material de studio al Backstreet Boys, care ajunge în fruntea clasamentului muzical Billboard.

Fondată în anii 90, formaţia Backstreet Boys a vândut peste 130 de milioane de albume în lumea întreagă. Şi deţine recordul pentru trupa cu cele mai mari vânzări, dar şi cea mai profitabilă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Trupa Backstreet Boys, pe primul loc în topul Billboard, cu albumul DNA