Antena Meniu Search
x

O femeie din Moldova a plătit 20.000 de euro unui asasin ca să scape de soţ. Greşeala care i-a dat planul peste cap

A vrut să scape cu orice preţ de soţul ei şi pentru asta a pus la punct un plan bine stabilit. O femeie din Moldova a plătit 20.000 de euro ca să îi fie otrăvit partenerul de viaţă.

de Redactia Observator

la 26.04.2024, 15:38

O femeie din Moldova a plătit 20.000 de euro unui asasin ca să scape de soţ. Greşeala care i-a dat planul peste cap - agora.md

Moldoveanca de 50 de ani din Cahul a început să caute asasinul ideal în luna aprilie. Când a crezut că l-a găsit, i-a oferit acestuia 20.000 de euro şi a cerut ca soţul ei să fie otrăvit.

A oferit chiar şi otrava

A oferit chiar şi substanţa toxică ce trebuia folosită pentru ca planul să fie dus la capăt. Femeia i-a dezvăluit asasinului ora, numărul de înmatriculare al mașinii și itinerarul cu șanse maxime de asasinare a fostului soț.

Greşeala ei a fost că sub haina de asasin se afla de fapt un agent sub acoperire, infiltrat în operațiune de ofițerii de investigație, sub conducerea procurorilor PCCOCS. În continuare, oamenii legii au creat aparența succesului planului de asasinare, astfel încât femeia să fie reținută în flagrant, la transmiterea banilor către executorul omorului.

Femeia a fost reținută pentru 72 de ore. Au urmat percheziții la Cahul, de unde au fost ridicate înscrisuri de ciornă, bani folosiți la pregătirea omorului, precum și telefoane mobile care conțin probe ale comiterii infracțiunii, scrie agora.md.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » O femeie din Moldova a plătit 20.000 de euro unui asasin ca să scape de soţ. Greşeala care i-a dat planul peste cap