Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto O femeie însărcinată, mamă a trei copii, a murit brusc în timp ce vorbea cu soţul, în pat, în Anglia: „Dintr-o dată privea în gol”

Un bărbat dărâmat de durere a povestit trauma prin care a trecut văzându-şi soţia, mamă a trei copii şi însărcinată cu cel de-al patrulea, pierind sub ochii lui. A crezut până în ultimul moment că totul va fi bine, dar adevărul s-a dovedit a fi necruţător.

De Larisa Andreescu la 03.09.2021, 19:06

Laura Bolon-Williams, mamă a trei copii şi însărcinată în patru luni cu cel de-al patrulea, a murit în urma unei hemoragii cerebrale. Incidentul tragic a avut loc în casa familiei din Perton, Staffordshire.

Femeia era donatoare de organe

Soţul ei, afectat fără măsură de „pierderea incredibilă” a celei cu care se vedea împreună toată viaţa, a povestit despre sufletul lui pereche şi despre momentul îngrozitor în care a realizat că a pierdut-o. Erau împreună încă din liceu şi îşi juraseră iubire veşnică, însă niciunul nu se aşteptase ca povestea lor de dragoste să se sfârşească atât de curând pe pământ. Aveau împreună trei copii şi îl aşteptau pe cel de-al patrulea, când, într-o seară, totul s-a spulberat.

„Laura era cea mai amabilă persoană pe care o cunosc şi era iubită de toţi oamenii din jurul ei. Era donatoare de organe, motiv pentru care organele ei au continuat să salveze viaţa a trei persoane, lucru de care ar fi atât de mândră. Ăsta era genul de persoană care era ea, şi-ar dori ca noi toţi să ne ajutăm şi să ne sprijinim în orice mod putem”, a mărturisit el, printre lacrimi.

Pe acelaşi subiect

Laura şi Scott stăteau în pat şi vorbeau în momentul în care femeia a avut hemoragia craniană, despre care soţul ei crede că ar fi fost cauzată de sarcină: „Nu era deloc bolnavă. Vorbeam unul cu celălalt, în pat, iar fața ei pur și simplu s-a golit, privea în gol. Ambulanța a sosit, dar a fost instantaneu. În 20 de minute am știut că nu se mai întoarce. A avut o hemoragie cerebrală, dar a avut ceva de-a face cu copilul cred medicii. Sincer, a fost oribil.”

Tânăra mamă lasă în urmă trei copii: pe Ethan, în vârstă de 18 ani, Alexander, în vârstă de 11 ani, și pe Caitlyn, de doar șapte ani. Lucra ca îngrijitoare pentru copii, iar recent îşi primise calificarea ca asistent didactic.

„Laurei îi plăcea să fie în preajma copiilor, având deja trei ai ei; la douăzeci de ani devenise îngrijitoare pentru cei mici şi în ultimii trei ani îşi primise calificarea pentru asisent didactic. Îi plăcea să-i învețe pe copii, îi plăcea foarte mult să creeze cu ei proiecte meşteşugăreşti, toţi am iubit-o enorm”, a adăugat soţul, potrivit The Sun.

Într-un efort de a păstra vie amintirea acesteia, Scott a înfiinţat o asociaţie de caritate care se ocupă cu strângerea de fonduri pentru copii, numită „Winston’s Wish”. Cu ajutorul familiei și prietenilor, s-a strâns până acum suma de peste 13.000 de lire sterline, în urma donaţiilor. De asemenea, acesta a renovat o grădină a şcolii primare Perton, unde Laura a mers în copilărie, pentru a-şi onora regretata soţie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O femeie însărcinată, mamă a trei copii, a murit brusc în timp ce vorbea cu soţul, în pat, în Anglia: „Dintr-o dată privea în gol”