Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Întreaga mea lume, sunt distrusă fără tine". Un tânăr a murit sub ochii îngroziţi ai logodnicei sale, după ce a alunecat pe o balustradă, pe stadion, în Anglia

Un tânăr şi-a pierdut viaţa sub privirile terifiate ale logodnicei sale, după ce şi-a pierdut echilibrul şi a căzut de pe o balustradă, pe scările unui stadion.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.09.2021, 18:16

Jack Watson, în vârstă de 24 de ani, s-a rănit mortal după ce a alunecat peo balustradă şi a căzut pe treptele de ciment ale stadionului Pride Park din Derby County, în timpul unei petreceri de Crăciun, în noiembrie 2019.

Era într-o oarecare stare de ebrietate când a plecat dintr-un bar, la miezul nopţii, a povestit partenera acestuia, Alexa Heacock, cea care a fost martora incidentului tragic. Sub ochii îngroziţi acesta a alunecat, iar lovitura s-a dovedit, câteva clipe mai târziu, a-i fi fatală.

Un echipaj de salvare a ajuns imediat la faţa locului, dar în ciuda eforturilor depuse de paramedici, Jack, din Chester Green, a fost declarat mort în urma rănilor la cap pe care le suferise.

Familia tânărului, marcată de durerea pierderii propriului copil, i-a adus un omagiu în timpul unei anchete desfăşurate miercuri, relatează Mirror. Părinţii nu pot accepta pierderea atât de mare, un coşmar pe care niciun părinte nu ar trebui să-l trăiască.

Pe acelaşi subiect

„Aș vrea să spun că nu era doar fiul nostru, ne-a fost un adevărat prieten. Era bun, se gândea la cei din jur, îi plăcea distracţia, îi plăcea să râdă. Era foarte inteligent, învăţase şi muncise foarte mult pentru a-şi obţine diploma. Se mutase la Derby cu doar șase luni înainte. Era fericit și aștepta cu nerăbdare orice avea să-i aducă viața. Jack și Alexa erau împreună de când aveau 16 ani. Suntem devastaţi. Vrem doar să întoarcem timpul înapoi”, a declarat mama, Jill Watson.

Alexa Heacock şi-a expus trăirile în diferite mesaje postate pe Facebook, de la moartea iubitului său. A sperat până în ultima clipă că poate...e doar un vis urât, că poate se va trezi şi totul va fi bine, dar... în cele din urmă visul era doar un adevăr sumbru, iar cel ce avea să-i devină soţ într-o bună zi închisese ochii. Pentru totdeauna.

„Îmi va fi dor de tine pentru tot restul vieții mele, băiatul meu dulce și frumos. Cuvintele nu pot descrie cât de mult te iubesc, tu ești întreaga mea lume și sunt distrusă fără tine", a scris iubita acestuia. 

Tânărul ar fi murit "instantaneu", potrivit medicului legist

Potrivit anchetei desfășurate la tribunalul legistului din Derby, Jack ar fi participat atunci la o petrecere de Crăciun organizată de iubita lui, atunci când a avut loc incidentul tragic. Tânăra a povestit că părăsiseră locul de desfăşurare al evenimentului atunci când a avut loc incidentul.

„Voia să fie amuzant aşa că s-a urcat pe balustradă ca să alunece pe ea, dar s-a dezechilibrat şi a căzut prin toată scara în spirală, două etaje”, a povestit Alexa. A alergat până la parter unde l-a găsit întins pe podea, inconştient, apoi a chemat o ambulanţă. Între timp, o asistentă care se afla la aceeaşi petrecere i-a acordat primul ajutor lui Jack până la sosirea paramedicilor. Totuşi, în ciuda eforturilor depuse, tânărul a fost declarat mort la fața locului.

O autopsie a arătat că a murit din cauza unei leziuni la cap în urma căderii, patologul menţionând că, în opinia sa, Jack ar fi murit „instantaneu”. Tanykei Rawden, asistent legist pentru Derby și Derbyshire, i s-a spus că nu există imagini CCTV ale incidentului, deoarece camerele nu fuseseră încă instalate în acea zonă specifică de la parterul instituţiei. Cei doi agenți de securitate care erau de serviciu în momentul incidentului au spus în cadrul anchetei că au îndemnat în acel moment celelalte persoane să elibereze clădirea.

Steve Fletcher, directorul general al Clubului DCFC pentru Delaware North, care conduce o parte din activitatea clubului, a spus că acum, camerele de supraveghere au fost montate şi funcţionează în respectiva zonă. El a spus că, după o investigație a ceea ce s-a întâmplat, clubul a decis, de asemenea, să pună un agent de securitate suplimentar pentru evenimentele de tip neoficiale (petreceri), al cărui rol este să patruleze zona pentru a se asigura că nu se întâmplă vreo altă tragedie similară.

Rawden a spus că, deși este încântată să vadă că s-au făcut schimbări, ea e de părere că, chiar dacă ar fi existat chiar şi în acel moment, nu s-ar fi putut face nimic pentru a împiedica tragedia: "Din păcate, în această situație, nu cred că moartea lui Jack ar fi fost prevenită", a spus ea. „Este o situaţie tragică și nu-mi pot imagina prin ce ați trecut. Această anchetă ar fi trebuit finalizată mai devreme şi îmi pare rău că nu s-a întâmplat. Îmi pare foarte rău că Jack nu mai este în viaţa dumneavoastră. Văd cât de dor vă este de el”

„Derby County Football Club dorește să-și exprime tristețea că Jack Watson, la vârsta de doar 24 de ani, a decedat pe stadionul Pride Park pe 30 noiembrie 2019. Cele mai profunde condoleanțe și gânduri ale clubului au fost și continuă să fie cu familia și prietenii săi într-un moment atât de dificil”, a conchis un purtător de cuvânt al DCFC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » „Întreaga mea lume, sunt distrusă fără tine". Un tânăr a murit sub ochii îngroziţi ai logodnicei sale, după ce a alunecat pe o balustradă, pe stadion, în Anglia