Antena Meniu Search
x

O femeie se prăbușește de durere după ce a fost biciuită de 17 ori pentru că a întreținut relații sexuale cu iubitul ei, în afara căsătoriei, în Indonezia

Doi tineri din orașul indonezian Banda Aceh au fost biciuiți pentru că au încălcat legea Sharia, care le interzice bărbaților și femeilor să întrețină relații intime în afara căsătoriei.

de Redactia Observator

la 12.11.2021, 20:55

O femeie și partenerul ei au primit câte 17 lovituri de bici, după ce au încălcat legea Sharia referitoare la relații intime în afara căsătoriei, în Indonezia, scrie Daily Mail. Incidentul s-a petrecut în orașul Banda Aceh, iar pedeapsa a fost executată în public.

În imagini se observă cum un ofițer de poliție se adresează publicului, în timp ce mai mulți bărbați filmează cum cei doi parteneri sunt biciuiți. După cele 17 lovituri primite, tânăra se prăbușește de durere, în timp ce mai multe femei se grăbesc să-i aline suferința.

Partenerul femeii este forțat să rămână în picioare în timp ce un bărbat acoperit din cap până-n picioare cu o robă maro, având la ochi o mască albă, îi aplică cele 17 lovituri de bici cu un băț de lemn. Tânărul își primește pedeapsa corporală fără a se clinti.

Aceh este singura provincie din Indonezia care a implementat legea Sharia, o interpretare strică a Coranului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O femeie se prăbușește de durere după ce a fost biciuită de 17 ori pentru că a întreținut relații sexuale cu iubitul ei, în afara căsătoriei, în Indonezia