Antena Meniu Search
x

O femeie şi-a înscenat propria răpire pentru a obține o răscumpărare de la mama ei. Poliţiştii au găsit-o la păcănele cu iubitul, în Spania

O femeie din Tenerife a fost arestată pentru că și-a înscenat propria răpire. Femeia a recurs la gestul teribilist pentru a o face pe mama ei să plătească o sumă exorbitantă, în schimbul „eliberării” sale.

de Maria Dogaru

la 08.09.2022, 17:22

Imaginile tulburătoare, dar neadevărate, distribuite de poliția din Tenerife, o arată pe presupusa „victimă” legată la ochi, cu sânge fals picurând din gură, în timp ce își imploră mama pentru o răscumpărare uriașă, ca să poată fi eliberată, relatează Mirror.

O persoană ținea un cuțit la gâtul femeii, în timp ce aceasta „imploră pentru viața ei”. În urma acestor fapte, Garda Civilă a Spaniei a arestat patru membri ai familiei iubitului femeii din cauza escrocheriei, despre care au confirmat că nu ar fi fost prima. Anterior, mama a trimis 50.000 de euro „răpitorului”, pentru a-și salva copilul.

„Guardia Civilă, în cadrul Operațiunii „Santero”, a arestat cinci persoane din aceeași familie în Tenerife, pentru că au luat bani de la o femeie prin simularea răpirii fiicei sale. După ce a primit un filmuleț în care tânăra apărea legată și cu un cuțit la gât, victima a retras suma de 50.000 de euro de la o bancă pentru a plăti eliberarea fiicei sale”,a declarat Garda Civlă Spaniolă.

Pe acelaşi subiect

Nu era pentru prima dată când femeia era păcălită, tot de fiica ei

Anchetatorii au descoperit că victima fost deja înşelată de cel puţin trei ori înainte, în care predase o sumă totală de 45.000 de euro, după ce a primit trei scrisori cu ameninţări la adresa vieţii fiicei sale. La momentul arestării, protagoniştii și familia partenerului ei se aflau într-o sală de jocuri”, a continuat poliția.

Polițiștii au găsit mai multe obiecte care au fost folosite de cei doi pentru simularea răpirii, precum un cuțit și o sticlă cu sânge fals. Operațiunea a fost desfășurată de mai multe agenții, printre care Echipa de Crime Împotriva Persoanelor și Echipa Teritorială a Poliției Judiciare din America.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O femeie şi-a înscenat propria răpire pentru a obține o răscumpărare de la mama ei. Poliţiştii au găsit-o la păcănele cu iubitul, în Spania