Antena Meniu Search
x

Foto Fata de 13 ani "răpită" cu maşina din Petrila a fost găsită. Îl apără pe bărbatul de 28 de ani, pe care-l cunoscuse în Anglia

Luni seară, o fată de 13 ani din Petrila, judeţul Hunedoara, a fost luată cu o maşină de un bărbat de 28 de ani şi dusă într-o direcţie necunoscută. Tatăl fetei a sesizat fapta, iar aceasta a fost dată în urmărire naţională. Marţi, copila care plecase cu tânărul pe care îl cunoscuse în Anglia a fost găsită.

de Redactia Observator

la 06.09.2022, 15:29

Fata de 13 ani, din Petrila, județul Hunedoara, despre care tatăl a spus că a fost răpită de un bărbat din județul Constanța, a fost găsită de polițiști. Ea a spus că a plecat de bunăvoie de acasă, cu cel pe care îl cunoscuse în Anglia.

Unde a fost găsită fata de 13 ani, care plecase cu un tânăr pe care-l ştia din Anglia

Tatăl copilei de 13 ani a spus, luni seara, că fiica sa a fost răpită de un bărbat din județul Constanța și polițiștii au demarat imediat căutările, fata fiind dată în urmărire națională. Ea a fost depistată, în noaptea de luni spre marți, pe raza municipiului Petroșani și reîncredințată familiei. „Aceasta a declarat ca nu a fost victima niciunei infracțiuni și nu a comis fapte de natură penală sau contravențională, pe durata plecării voluntare de la domiciliu”, au transmis marți reprezentanții Poliției Hunedoara, potrivit Mediafax.

Poliția orașului Petrila va informa marți și Direcția Asistență Socială Petrila cu privire la acest caz.

Polițiștii din Petrila au fost sesizați de un bărbat din oraș că luni seara, în jurul orei 18.00, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din oraşul Murfatlar, județul Constanța, ar fi luat-o cu un taximtreu pe fiica sa, de pe raza orașului Petrila şi ar fi plecat într-o direcție necunoscută. Surse din anchetă au declarat că fata de 13 ani și bărbatul cu care a plecat s-ar fi cunoscut în Anglia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fata de 13 ani "răpită" cu maşina din Petrila a fost găsită. Îl apără pe bărbatul de 28 de ani, pe care-l cunoscuse în Anglia