Antena Meniu Search
x

O femeie ținută captivă a scăpat după 3 luni de infern lăsând bilețele în toaletele magazinelor. ”Nu renunțați să mă găsiți”

O femeie din SUA a fost salvată din mâinile unui bărbat care o ținea captivă și o abuza sexual de 3 luni, după ce a început să lase bilețele în toaletele publice în care reușea să ajungă, implorând ajutor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 14.07.2021, 23:20

o femeie isi privește propria reflexie în oglindă
O femeie ținută captivă a scăpat după 3 luni de infern lăsând bilețele în toaletele magazinelor. ”Nu renunțați să mă găsiți” - Profimedia Images

Corey Brewer, în vârstă de 38 de ani, din Pittsburgh, a fost arestat sub mai multe acuzații, inclusiv de viol, strangulare, agresiune sexuală, amenințări și sechestrare, după ce ar fi ținut o femeie captivă timp de mai multe luni, în timp ce o abuza atât fizic cât și sexual. Salvarea femeii a venit după ce polițiștii au fost informați cu privire la existența mai multor bilețele lăsate în diverse toalete publice de pe teritoriul statului Pennsylvania, scrie The Independent.

Primul bilețel a fost găsit pe 8 iulie, în toaleta unui magazin Walmart din Carnegie. Biletul avea numele femeii și informația că este sechestrată de un bărbat pe nume Corey Brewer. Angajații magazinului au chemat poliția, care a mers la domiciliul acestuia, însă nu a putut contacta suspectul.

Femeia lăsa mesaje în toalete, implorând ajutor

Apoi, pe 9 iulie, poliția a reușit să ajungă la victimă prin telefon, dar apelul s-a încheiat când și-au dat seama că femeia nu putea vorbi fără ca bărbatul să asculte.

Pe acelaşi subiect

Poliția de stat din Pennsylvania a fost chemată apoi la muzeul Fallingwater, pe 10 iulie, după ce un alt bilet a fost lipit pe oglinda din baia destinată femeilor. În bilet, femeia scria că este ținută ostatică de la 1 mai și le-a cerut polițiștilor să nu renunțe la a o ajuta.

„Dacă nu reușesc să scap, să le spuneți rudelor mele că le iubesc”, a scris ea.

Într-un final, pe 11 iulie, polițiștii au emis un mandat de percheziție la locuința bărbatului, iar acolo au găsit-o pe victima sa. Femeia le-a spus polițiștilor că acesta i-a confiscat telefonul și a împiedicat-o să plece de lângă el. Identitatea ei nu a fost dezvăluită publicului.

Femeia ținută captivă a fost agresată și abuzată timp de trei luni

În plângerea depusă ulterior la poliție, ea a relatat că bărbatul a agresat-o sexual, a lovit-o cu pumnul și a sugrumat-o de mai multe ori. Mai mult, bărbatul a amenințat că o va ucide pe ea și pe copiii ei dacă va încerca să plece.

În plus, bărbatul i-ar fi făcut mai multe fotografii nud împotriva voinței sale și ar fi tăiat-o cu un cuțit la un picior. 

Corey Brewer este așteptat să răspundă pentru faptele de care este acuzat într-o audiere preliminară pe 22 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O femeie ținută captivă a scăpat după 3 luni de infern lăsând bilețele în toaletele magazinelor. ”Nu renunțați să mă găsiți”